De musikalske notater er bygget

 Du kan ikke lese eller skrive musikk uten noter. Hvis du liker musikk som et språk, notene er som bokstavene i alfabetet. Hvis du vet hvordan å gjenkjenne notatene, kan du lære språket.

 Merknader består av tre spesifikke komponenter: notat hode, bagasjerommet, og flagget Hver seddel har et hode - det er den runde delen av et notat .. Et notat stamme er den vertikale linjen i hovedrapporten. Et notat flagg er liten linje som kommer fra toppen eller bunnen av noten stammen.


 Hver seddel har en rektor. En åttende notat har alle de tre mulige komponenter i et notat: hodet, stammen, og flagg.

 Forresten, stilkene kan peke opp eller ned, avhengig av hvor de vises på de ansatte. Bare åttendedelsnoter og mindre notatflagg. Notater kvartal og halvnoter har stammer men ingen flagg. Hele nøtter er verken stammer eller flagg.

 I stedet for å få hver note av et flagg, men stiller med flagg kan også kobles sammen med en bar, som egentlig bare er en annen, mer organisert jakt inkarnasjon av flagget. For eksempel kan to åttende sedler skrives som hver har et flagg, eller forbundet med en bjelke.


 Åttende notater kan være forbundet med hverandre med bjelker i stedet for individuelle flagg.

 Fire sekstende notater kan ha flagg kan grupperes i to par forbundet med en dobbel strålen, eller kan alle bli koblet sammen med en dobbel jet. Uansett hvilken vei de er skrevet, ville de høres det samme som denne.


 Disse tre grupper av sekstende notater, skrevet på tre forskjellige måter, som alle vil høres det samme som denne.

 Tilsvarende er åtte trettiandre sedler skrevet på en rekke måter. Merk at trettiandre notater har tre flagg.


 Akkurat som åttendedelsnoter og sekstende notater, kan trettiandre notater skrives individuelt eller "barer" sammen.

 Ved hjelp av bjelker i stedet for individuelle flagg på notater er bare et spørsmål om å prøve å rydde opp i en ellers rotete utseende stykke musikalsk notasjon.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha