De tre funksjoner av last

 Konnossement eller BOL er det viktigste dokumentet for forsendelsen og må følge hver forsendelse, fjerning til den når sin endelige destinasjon. Denne stykke papir lister opp en masse viktig informasjon om frakt. Sikre nøyaktigheten og fullstendigheten av last er en viktig del av ekspedisjonen.

 Kontrakt

 BOL er et juridisk bindende dokument som fungerer som en kontrakt mellom avsender, eller avsenderen; bæreren; og frakt mottaker eller mottaker. BOL følger med hver forsendelse - uansett om en lastebil, tog eller båt dør. BOL viser bevis på eierskap for både avsender og mottaker, og vilkårene i avtalen mellom avsender, mottaker, transportør. BOL viser også hvem som er ansvarlig for å betale transportkostnader.

 Frakt Beskrivelse

 BOL viser en beskrivelse av transportert gods. Noen begrensninger av størrelse, vekt begrensninger og restriksjoner på hva som kan sendes må være på BOL. Antallet av beholdere, må den samlede vekt av forsendelsen og godsklasse bli erklært. Frakten klassen vil betegne hvis frakten er ny eller brukt, og om det er farlig eller ikke.

 Beskyttelse mot påstander

 BOL beskytter alle som er involvert i shipping. Alle som håndterer frakt fra avsender til mottaker transportøren må signere BOL å bety at frakten ble transportert i riktig mengde og riktig staten. Avsenderen skiltene det som frakt er plukket opp som er angitt på BOL. Transportøren signerer av på BOL og omfatter enhver frakt skader som oppstod underveis. Mottakeren inspiserer lasten ved mottak og skader merker, hvis noen, på BOL. Dette beskytter de tre partiene for tap av gods eller gods skade.

 Betraktninger

 Vanligvis vil skipere utarbeide en riktig BOL. Carriers vil skrive sine egne og avsendere blir nødt til å signere en eller to. BOL signaturer at det må holde med lasten til enhver tid. Dette sikrer at riktig frakt, er det riktig reisemål. Ocean og flyfrakt kan ha tilleggsdokumentasjon som går med på det, men en grunnleggende BOL kan være forberedt og sendt til alle forsendelser.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha