De tusen farene ved fedme

De tusen farene ved fedme

Verdens helseorganisasjon kaller fedme pandemi, og ikke mangler argumenter. En viden kjente negative effekter, som høyt blodtrykk og diabetes, har nylig lagt til nye og mindre utbredt. Først gjør overflødige kilo oss mer sårbare for sykdom.

Denne intuisjon har blitt godkjent av svenske forskere ved Universitetet i Gøteborg, har testet hvordan regelmessig inntak av fet mat svekker immunforsvaret og reduserer muligheten for hvite blodlegemer til å bekjempe bakterier og virus. En dermal, fedme er assosiert med infeksjoner forårsaket av sopp -candidiasis i sær-, cellulitt, hyperkeratose, en økning på hudens tykkelse på bunnen av føttene, strekkmerker og psoriasis, en kronisk betennelse i huden som går med skjellende lesjoner karakteristiske.

Videre, en studie ved University of Utah, i USA. UU., Har vist at overvektige er mer følsomme for smerte og er mer utsatt for å utvikle fibromyalgi, et syndrom karakterisert ved kronisk smerte i hele kroppen. For å gjøre vondt verre, ofte de lider av urininkontinens, dvs. manglende evne til å holde urin når nyser, hoster eller ler, fordi de svekker bekken musklene som er ansvarlige for å holde blæren og urinrøret.
Nor seksualitet går Scot-fri. Et større volum av fett, jo lavere blodgjennomstrømning i genitalia -pene og klitoris, hindrer sin ereksjon. De korpulent menn har også lave nivåer av hormonet testosteron-som senker din libido og 9 millioner færre sædceller i sæden at personer med optimal vekt.

Lær mer om Artikkel Et stort problem, i nummer 371 svært interessant skrevet av Elena Sanz.

Hvis du ønsker å få denne saken, be om et abonnement eller laste det ned via iPad app i App Store.
Og hvis du ønsker å motta hver måned bladet veldig interessant i postkassen din, går våre plass abonnementer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha