Definere VBA og bruken

 VBA, som står for Visual Basic for Applications, er et programmeringsspråk utviklet av Microsoft - du vet, selskapet som drives av den rikeste mannen i verden. Excel, sammen med andre medlemmer av Microsoft Office 2003, VBA inkluderer språk. I et nøtteskall, er VBA verktøyet som folk bruker til å utvikle programmer som styrer Excel.

 Ikke forveksle VBA med VB. VB er et programmeringsspråk som gjør det mulig å lage frittstående kjørbare programmer. Selv om VBA og VB har mye til felles, de er forskjellige dyr.

 Du er sikkert klar over at folk bruker Excel for tusenvis av forskjellige oppgaver. Her er noen eksempler:

  •  Holde lister over ting, for eksempel kundenavn, kvaliteter av studenter, eller en ferie gave ideer
  •  Budsjettering og prognoser
  •  Analysen av vitenskapelige data
  •  Opprette fakturaer og andre former
  •  Utviklings diagrammer datatabmark

 Listen kunne gå av og på, men du skjønner poenget. Excel brukes til en rekke ting, og alle som leser denne artikkelen har ulike behov og forventninger til Excel. En ting som er felles for nesten enhver leser er behovet for å automatisere noen aspekter av Excel. Det er hva VBA handler om.

 For eksempel kan du være en VBA program for å formatere og skrive ut månedsslutt for å gjøre salgsrapport. Etter utvikle og teste programmet, kan du utføre makroen med en enkel kommando, forårsaker Excel til å utføre mange tidkrevende prosedyrer automatisk. I stedet for kampen ved å gripe en kjedelig serie med kommandoer, kan du ta en kopp joe og la maskinen gjøre jobben - det er slik det er ment å være, ikke sant?

 Her er noen korte beskrivelser av noen vanlige bruksområder for VBA-makroer. En eller to av disse kan du enkelt trykke på knappen.

 Sette inn en streng

 Hvis du ofte må oppgi firmanavn regneark, kan du lage en makro for å skape det å skrive for deg. Du kan så langt du ønsker å utvide dette konseptet. For eksempel kan du utvikle en makro som automatisk typer en liste over alle leverandører som fungerer for din virksomhet.

 Automatisere en oppgave som du utfører ofte

 Anta at du er en salgssjef, og behovet for å utarbeide en månedsslutt salgsrapport for å holde din arbeidsgiver glad. Hvis oppgaven er enkel, kan du utvikle en VBA program for å gjøre det for deg. Sjefen din vil bli imponert av gjennomgående høy kvalitet på rapportene, og du vil bli forfremmet til en ny jobb som du er veldig ukvalifisert.

 Automatisere repetitive handlinger

 Hvis du trenger den samme handlingen på, si, 12 til å utføre ulike Excel-arbeidsbøker, kan du spille inn en makro mens du utfører oppgaven på den første arbeidsboken og la makro gjenta handlingen på de andre arbeidsbøker. Det fine er at Excel klager aldri om å bli lei. Excel makro opptaker ligner på innspilling av lyd på en båndopptaker. Men det har ingen mikrofon.

 Opprette en egendefinert kommando

 Har du ofte gi den samme sekvensen av menykommandoer Excel? I så fall spare noen få sekunder ved å utvikle en makro som disse kommandoene i én egendefinert kommando, kan du utføre med et enkelt trykk på knappen eller trykk kombinerer en knapp.

 Opprette en egendefinert verktøylinje knapp

 Du kan tilpasse Excel verktøylinjer med dine egne knapper for å skrive makroer som du utfører. Kontorarbeidere er ofte veldig imponert av denne type ting.

 En tilpasset menykommando

 Du kan også utmerke seg med egne kommandoer makroer som du skriver å utføre. Kontorarbeidere er mer imponert av dette.

 Opprettelsen av en forenklet front-end

 I nesten alle kontor, kan mange mennesker som egentlig ikke forstår hvordan de skal finne bruk av datamaskiner. Ved hjelp av VBA, kan du gjøre det enkelt for den uerfarne brukeren å gjøre noe nyttig arbeid. Så du kan sette opp en idiotsikker dataregistrering mal, slik at du slipper å kaste bort tid på å gjøre verdslig arbeid.

 Utvikling av nye regnearkfunksjoner

 Selv om Excel inneholder mange innebygde funksjoner, kan du opprette egendefinerte regnearkfunksjoner som i stor grad kan forenkle lage formler. Du vil bli overrasket over hvor enkelt dette er. Enda bedre, viser dialogboksen Sett inn funksjon boksen egendefinerte funksjoner, noe som gjør dem vises bygget. Veldig kule ting.

 Opprette komplett, makro-drevne applikasjoner

 Hvis du er villig til å bruke litt tid, kan du bruke VBA for store programmer, komplett med tilpassede dialoger, Mac Hjelp, og skape en rekke annet utstyr.

 Opprette tilpassede add-ins for Excel

 Du er sikkert kjent med noen av de tilleggene som følger med Excel. For eksempel er Analyseverktøy en populær add-in. Du kan bruke VBA til å utvikle din egen spesielle formål add-ins.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha