Den indre formål

Så snart vi transcendere ren overlevelse status, spørsmålet om betydningen og formålet er stolt av sted i våre liv. Mange er fanger daglig rutine, som ser ut til å trekke noen betydning for livet. Noen tror at livet skjer, som forlater eller allerede forlatt. Andre mennesker er sterkt bekymret kravene til deres arbeid, behovet se sin familie eller sin økonomiske og bosituasjon. Noen er ofre for akutt stress, mens andre er offer for kjedsomhet. Noen er tapt midt i den hektiske aktiviteten mens andre bukke til stagnasjon. Mange lengter etter frihet og utvidelse implisitt i løftet om velstand. Andre allerede nyte relativ frihet tilbys av velstand, men finner ut at selv som gir det mening til livet. Det er ingen erstatning for den egentlige hensikten. Men den primære eller sanne hensikten med livet er ikke i det ytre plan. Det har ingenting å gjøre med det vi gjør, men det vi er, det vil si med vår bevissthetstilstand.

Så det viktigste å erkjenne er dette: Vi har en intern og en ekstern formål i livet. Den indre formål gjelder vesen og er primær. Den ytre Hensikten er relatert til å gjøre og er sekundært. Selv om denne boken er først og fremst opptatt av vår indre formål i dette kapittelet og det neste vi vil også vise til spørsmålet om hvordan man skal oppnå harmoni mellom interne og eksterne formål. Imidlertid er de to hensikter så nært knyttet at det er nesten umulig å snakke om en uten å nevne den andre.

Vår indre formål er å vekke. Så enkelt er det, det er et formål som vi deler med alle andre mennesker på denne planeten, fordi det er hensikten med menneskeheten. Vår interne mål er en viktig del av formålet med alt, universet og intelligens. Vårt ytre formålet kan endres over tid og er forskjellig for hver person. Basen for å møte våre eksterne Hensikten er å finne den indre formål og leve i harmoni med det. Det er grunnlaget for virkelig suksess. Uten at linjen kan vi oppnå visse ting gjennom innsats, kamp, ​​engasjement eller bare hardt arbeid og visdom. Men at innsatsen ikke innebære noen og ender som alltid fører til noen form for lidelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha