Den økonomiske krisen og Spania

Noen sannheter.

Den økonomiske krisen i Europa har vært å dra på i fire år. For lenge, siden det er ingen indikasjon på at situasjonen er i bedring. Så hva er egentlig problemet?

Jeg har lest mange detaljerte og uttømmende av de bakenforliggende årsakene til krisen forklaringer, men som så ofte er tilfelle at deres observasjoner ikke starter på null, nei, er hans utgangspunkt ofte på noen måte er veien.

Derfor, hva er null? Den aller etablering og utforming av "felles europeisk valuta. "Simple rett? Kort sagt, design og konsept av" felles europeisk valuta var en fiskal toget krasjet med å skje. La meg trekke en analogi gjennom.

Tenk deg at en arkitekt ble bedt om å designe en hundre hotellrom. Nå jeg bare kunne være et soverom design, og her er det krise! Hotellet vil betjene kunder spenner fra høyre til super rike til de økonomisk skatter! Mission impossible eller latterlig det kan godt si.

Høyre, men nå ser på systemet tid gjeldende for eurosonen. Faktisk er det like latterlig og umulig. Faktisk er det denne tvangstrøye som har brakt Europa i kne.

Nå, kreditt der det er grunn. Vi må huske at dette systemet er designet og konstruert i Tyskland med hjelp av Frankrike.

Ok, la oss gå raskt, Spania er i skuddlinjen og vil være det til neste trinn i denne farsen er ugjort, da det kan være begynnelsen av Italia eller Belgia eller Nederland. Så nå er det på tide å fokusere på Spania, Spania konkurs?

Selvfølgelig er det ikke, men at det har en kontantstrøm problem og her finner vi antall to kriser. Betyr Spania betale din gjeld? Selvfølgelig ja, men ikke i morgen!

Det kan ikke være tvil om at Spania mest mulig ut av dine skatte kredittkort under bommen og det gjorde mange andre europeiske land, men det var delvis på grunn av svikt i over design.

Mens Club Med desperat trenger ESB å heve renten for å dempe økningen av ECB faktisk reduseres ytterligere! Å legge til moro da oppdratt som Sør-Europa gikk inn i en nedadgående spiral, hvorfor? Som beskrevet ovenfor, er utformingen av denne "Euro Hotel" var faktisk ikke i stand til å møte sin virvar av kunder!

Så hva gjør man? Alle Club Med land er enorm gjeld akkumulert i løpet uønsket bom. Kan du returnere pengene, nok en gang, selvfølgelig, men nå la meg bruke en annen analogi.

Du bor i et hus med 300.000 euro, kjører en bil av tjue tusen euro, men og dette er det avgjørende punktet, du er den minst effektive. Nå din beste venn både beliggenheten tilbyr å låne fem hundre euro for å gjøre ting bedre for deg. Så langt, så bra, ikke sant? Nå forestille seg at dagen etter å ha mottatt lån på EUR 500 til sin venn til telefonen. Han trenger pengene sine tilbake i morgen!

Nå kanskje noen gjeld avgjort, lager opp på mat, fylle bilen med gass, ingen penger! Du kan ikke tilbake pengene i morgen, det er faktisk konkurs, til tross for sine formuesverdier!

Jeg håper du er fortsatt med meg. Nå Tyskland har gitt en formel for debitor til å betale sin gjeld så raskt som mulig land, nøysomhet og kalles en katastrofe. Det er å ta midler fra rike land til fattige kontanter Middel konkurs, eller respektert som "The New York Times" reporter "Paul Krugman," sa han. "Europa synes bøyd på økonomisk selvmord."

For å oppsummere tidsskalaen for regnskapsåret justering i Europa må, jeg gjentar, bør være avslappet. Drepe pasienten til å løse tannpine er virkelig ikke en god idé. Vil det skje?

Det virker så husk landet dikterer vaksinen er den samme land som skapte de syke dyr i første omgang, og blir stadig mer isolert. Frankrike og Nederland har nylig avviste dette absurde medisin!

Derfor, i det usannsynlige tilfellet at presidenten Don Rajoy leser dette, tregere. Hva er et år litt over et land med rik historie av Spania. Ta den suverene beslutning om å endre kostholdet til en diett av nøysomhet økonomisk stimulans. Historien vil takke deg. Terrence Aubrey er en forfatter som bor i Malaga. Du kan lese hans bøker eller lese bøkene hans: -

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha