Den nye Bluetooth 4.0 klar ved årets slutt

Den nye Bluetooth 4.0 klar ved årets slutt

Den nye versjonen av en av den trådløse overføringssystemer markedet, vil Bluetooth være tilgjengelig senere i år. Den største fordelen er lavere strømforbruk, noe som kan i stor grad utvide omfanget av bruk av denne teknologien i enheter med lavt strømforbruk batterier. Det forbedrer også rekkevidden og hastigheten på overføringen.

"Gjennomføringen av Bluetooth low energy trådløs teknologi innenfor spesifikasjonsgrensene er en monumental prestasjon," sier administrerende direktør i Bluetooth SIG, Michael Foley. "Etter det harde arbeidet som utføres av våre samarbeidspartnere og våre kvalifiseringsprogrammet, er trådløs Bluetooth-teknologi i stand til noe," sier han oppgitt.

Og det virker som han har et poeng basert på opplysninger gitt av merkevaren. Som forklart, i tillegg til å vesentlig redusere energiforbruket, den nye Bluetooth 4,0 teknologi øker rekkevidden til 100 meters område og reduserer størrelsen på de nødvendige chips. For å gjøre vondt verre, kan det nye systemet overføre med hastigheter på opptil 1Mbps.

Selskapets partnere kan nå laste ned de tekniske spesifikasjonene fra bluetooth.org, som inkluderer detaljer om spesifikasjoner og dokumentasjon for testing. Allmennheten har også gjennom sitt nettsted, kan du laste ned den nye Bluetooth 4.0-spesifikasjonene.

Bluetooth low energy

Som forklart analytiker Våte Technology Research Solutions, Kirsten West, "den nye Bluetooth low energy vil være et betydelig bidrag, og vi håper å nå halvparten av alle enheter med denne teknologien i 2015," videre merke seg at "den viktigste fordelen med denne nye protokollen er at det er fullt optimalisert for å arbeide med lavt strømforbruk batterier ".

Mellom 4 og 8 av oktober i Barcelona, ​​under UnplugFest, team medlemmer av selskapet gjennomført en test av den nye spesifikasjonen, slik at produsentene kan teste den nye direkte tilkobling.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha