Den oransje farge i dekorere

Trenden med å kombinere stiler har betydd en revolusjon i dekorasjon. Det mulig for oss å presentere våre hus deler har alltid ønsket å blande farger og spille uten frykt. Og vi kan ikke nekte for at deler eller tilbehør i energigivende farger gir en varm og koselig følelse og overføre vitalitet.

Orange er en av de farger som oppfyller ovennevnte krav, men har også fordelen av å kombinere med de mest grunnleggende farger som brukes i dekorasjon. Så hvis du ønsker å bytte til forskjellige rom i hjemmet ditt, og har ennå ikke bestemt seg for hva de mest aktuelle skygge til å skape varme, anbefaler vi å dekantere de oransje toner som harmonerer best med din nåværende innredning.

Renslighet og renhet hvitt formidler en følelse av velvære. Men vi trenger også et soverom elementer som motiverer oss til å våkne opp hver morgen med energi. For dette kan du legge til notater av oransje sengetøy og små complementosdecorativos.

Å velge klassiske miljøer utenfor oransje glød som det passer perfekt med klassiske farger som beige og brunt. I stuen vegger bilde kledd i den fargen, en effekt som er myknet som treverket er lys beige og stoppede møbler i en veldig mørk beige.

En veldig pop dekorasjon er en som inneholder farger som Bubblegum rosa, lilla og lys oransje lys. Alt i tekstiler: møbeltrekk, tepper, puter; og tilbehør. Denne kombinasjonen er ideell for ungdoms mellomrom.

Gjeldende stil er edru dette rommet, som er overveiende grå og oransje kombinasjon. Dimensjonene på boksen ikke nødvendig med for mange dekorative tilbehør i resten av miljøet.

Følgende bilde er en klar effekt av hva som kan oppnås med subtile innslag av farger: konvertert til koselig, enkel og kald plass. Kombinasjonen av hvite vegger og grå sofa ble lagt et teppe i hvitt og oransje, orange rutete og små puter som farge.

Orange har plass i alle stilarter. For eksempel, hvis det behager deg er landet stil, kan du skrive inn et stykke av tremøbler syltet i den tonen, som stammen av bildet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha