Den pakk deg Hvorfor Både med gratis Rio Roma - 3 grunner

Du er i bilen lytter til din favorittbandet Rio Roma.

Fan og fortsatt ikke forstår hvorfor alle bandets sanger appellerer til dere begge. Du bare vet at på et tidspunkt du ta ut din favoritt Rolas gåsehud. Og dette er fantastisk fordi du kan vente tre faktorer når du lytter til denne gruppen. Her kan du gå:

Love: Selv den mest robuste føler det, liker det eller ikke, i livet du aldri vil du slippe unna døden eller kjærlighet. Enten du er en privatperson uttrykk for kjærlighet, eller ikke føler deg dypt som alle andre i verden. Rio Roma uttrykker så godt som automatisk pakk deg inn i historiene. Å gjøre en suksess av gruppen, de har et produkt som er for alle, men ikke alle støtter den.

Enkle tekster: Du trenger ikke å være et geni for å forstå tekstene til Rio Roma, ved hjelp av en veldig enkel dialog, kort sagt, dypt innhold bevæpnet med enkle ord. Musikk bør ikke utformes slik at bare astronautene forstår det, er det for deg og din nabo også.

De selv er enkel: Det er få saker som noen som Lady Gaga, det er en fantastisk, men veldig annerledes artist, kan de nå både publikum. Faktisk, jeg personlig mener at kunstneren som kobler med sitt publikum er en som folk er representert. De unge i denne gruppen representerer vanlig person, som du kan kjøpe og representerer om ikke en stjerne selv. De er "ekte".

Personlig føler jeg vel om gruppen. Kanskje du føler noe jeg ikke har tenkt, la din mening i en kommentar som.

Hvis du er en fan av sangene og tekstene til Rio Roma, må jeg hjertelig anbefale en fantastisk artist som heter Chris Sylar, personlig jeg elsker det, ligner på Rio Roma musikk, men med sin egen stil og måte å komponere . Under mitt artikkelen vil du se et bilde av Chris, og du vil se en link som du kan laste ned sangen gratis.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha