Den tidligere modellen Angie Sanclemente Valencia overføres til et nytt fengsel

Tidligere colombianske modellen Angie Sanclemente Valencia, som for tiden er anholdt av rettferdighet Argentina for narkotikasmugling, bør kriminell endres etter å ha fått alvorlige støt og trusler. Ifølge hans mor, er tidligere modell veldig deprimert og bruker sin tid på å lete som selvmord.

"Angie Sanclemente ble overført til et nytt fengsel enhet forebyggende, etter å ha blitt angrepet. Problemet er at nå er verre, ganske deprimert. Veier bare 40 kilo. Han fortalte meg hele tiden tenker på måter å begå selvmord, "sa Janet Sanclemente, mor til fengslet.

"Hun har ikke en krone. Dam er de store argentinske narcos mens du nyter sine herskapshus, og ingen undersøker "sa hans mor, som sa at hele saken" er bare et røykteppe "og spådd at" i november vil det bli rettssak ".

Den tidligere profesjonell modell forblir stoppet, for litt over en måned siden, i kvinnenes Correctional Institute of Ezeiza Unit No. 3, etter å ha mottatt "et slag og drapstrusler" i Federal Detention Center Kvinner Unit No. 31, hvor han bor siden mai i fjor. "Det er låst i et lite rom med tre mye eldre innsatte.

Om årsaken til selvmord, forklarte Janet at "den siste utviklingen skjedde denne uken da lagmanns Cassation avvist en forespørsel om utgivelse, en situasjon som helt sikkert vil fremheve hans deprimert tilstand." I den forstand, sa moren at "Angie synes dømt før rettssaken, som er planlagt å starte i november, hvor vi håper at sannheten kommer frem i lyset og kan se at det er en historie persille utviklet av reelle narcos, som for tiden selger gift gratis og uten problemer ".

"Årsaken egentlig ikke holde en belastning mot Angie. Som begynte i desember da de fikk en mann med 55 kilo kokain på flyplassen i Ezeiza. Denne jenta, erklærte nevnte -Ariel- hennes kjæreste, som igjen viste til min datter og hennes kjæreste Nicholas WALCO, men også en stor narko marplatense. Det er absurd, men bare Angie og hennes kjæreste er i fengsel, aldri gulvet resten fengsel. Verken jenta med stoffet, og heller ikke hennes kjæreste, som hadde flere forløpere, la sjefen av Mar del Plata, "sier Janet.

På samme måte, sa han at "Angie er anklaget for å rekruttere fagfolk til å bære narkotika modeller i utlandet, men jenta sa i forårsaker narkotika aldri møtt med datteren min." Avhengig av hvilken versjon av kvinner ", lederen av dette bandet er marplatense stoff som ikke bare ble aldri arrestert, men fortsetter å gjøre forretninger og ferdig med å bygge sin herregård i spa-byen".

Om kurset sentimental og kommersielle forhold med "The Monster" en mann anklaget for ledende en av plakater av de viktigste narkotikahandel på kontinentet, Janet sa at "det ble sagt overalt at modellen var gift med denne personen, men en løgn Det er bevis i saken, i tillegg ikke engang kjenner ham personlig. "

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha