Den ydmyke Toledo

Skammen over å bli sparket i en skandaløs måte som justisminister, ble ikke reflektert i går ettermiddag i møte med Mr. Aurelio pastor, og han vet at han ikke trenger å føle seg flau foran alle de menneskene som allerede kjenner hva dette handler om. Han sto ved Jorge del Castillo som om ingenting hadde skjedd, er det klart at ingenting har skjedd, jeg snakket rundt dette. Så gikk han å klemme den nye justisministeren.

I går kveld kanal to med Monica Delta i å drive kveld TV nyhetsprogrammet "90 segundos" intervjuet Aurelio Pastor, og dette er hva han sa: "Jeg vil ikke gå tilbake, jeg vil ikke knele for denne gruppen av makt som har sin representant Alejandro Toledo "Når Monica Delta sa det ville være en kongressmann, sa han at det var flere år siden kongressmedlem. Pastor også nevnt: "Eye på resolusjon presidenten takket meg for utførte tjenester", og at hvis han hadde trukket seg, ville være som å si at han var skyldig i det han ble belastet. På et tidspunkt i intervjuet sa han noe uvanlig, omtales dette hele startet med "krigen av de to gruppene." To grupper, eller er det sant det åpenbaresmile. "The Trade Group, og gruppen av regjeringen" fordi hele problemet startet som Mr. Crousillat sette klagen å gjenopprette Channel Four "

Ønsket å gjøre det klart også at benådning Crousillat allerede vært matlaging siden før han var minister for staten, og da han som er logisk, og å være i sin sektor problemet, måtte gå gjennom hendene dokumentet signatur. Monica Delta i en tid av intervjuet sa at han var som "piñata" Jeg vil heller si at det er som en av disse dukker brenner etter nyttår. Monica også minnet hans partifeller som ikke lenger ønsker å støtte og sa han så "The Lone Ranger". Aurelio kunngjorde at han har innenfor hans parti som støtter ham, men han vil ikke si navnene deres. Han liker ikke å gå i dialog med sine partifeller, men hvis det kommer til å kjempe for denne saken, vil kjempe alene, hvis det er mulig. Monica fikk sparken, og sa han var fastlåst i sin stilling som kongressmann, og siden da, være trygg.

Det er mer enn sikker på at neste uke vil begynne ordre fra Mr. Aurelio Pastor i Kongressen, for å gjennomgå hele denne beslutningen Channel Four, og er også mer enn sikker på at alle partiet stengt rekkene med ham, og benken Fujimori også, og litt til, i navnet til "ytringsfrihet" og hele prosessen som har begynt Crousillat advokat og til slutt forbedre kanal fire hender vil Crousillat.

Rosa Maria Palacios i sin TV-programmet "Prensa Libre" intervjuet tidligere president Alejandro Toledo. Det første han gjorde var å be om unnskyldning for å gi hardt under hans tid som president; å antyde at kanalen fire er ikke med Toledo. Men hun ikke husker at da sterkt kritisert Toledo, Channel Four, ennå ikke tilhører denne gruppen. Og da han spurte Mr. Aurelio Pastor sier at du er kandidat av avisen "El Comercio" og Gustavo Mohme var sin gallionsfigur Hva synes du om dette? - "Se Rosa Maria, til min kommer til å spille av media, er å forstyrre demokrati" - Toledo sa også at du er der du er, alltid bekymret for demokrati i Peru holder, bryr seg om fujimontesinismo ikke tilbake til vårt land. Toledo med sin vanlige måte å snakke, svært sjelden ble avbrutt av Rosa Maria; som ikke er vanlig i det, fordi det blir brukt til å avbryte sine samtalepartnere uventet Hvorfor er det?

Toledo fortsatte å si husker mye når Alan Garcia sa at han - kunne bestemme hvilken presidentkandidat, og som ikke er postulert. Han antydet - - at hvis regjeringen judicializaba spørsmålet om kjøp av Channel Four, har hendene på hodet av dette, for å endre den redaksjonelle linje. Egentlig er dette et funn som har mye Valaene og mye av veien, og være klart at dette kommer til å lage mat gjeter fra Kongressen.

Toledo lurt på: Hvem er ledere av Crousillat tilgivelse? Har legene som har gjort det rapport om helsetilstanden til Crousillat? ¿Pastor? Eller er det en konvergens i denne utspekulerte drifts? Han husket når filmen brent Apra Vargas Llosa, og støtte for president Fujimori. Og han sa: "Vil du gjenta filmen?" - "Det du får er å gjøre meg mer propaganda, fordi Hva er et ønske om at Toledo ikke kjører for president?" - Rosa Maria ga grunn til alt han sa Toledo.

Toledo holder å si at han er en ydmyk profesjonell arbeidstaker i verden, som den peruanske folk kjenner ham, og aldri forhandlet noe med alle medier, og heller ikke med noen bestemt selskap. Rosa Maria, etterfulgt av å gi den grunn, og etterlater nok snakk. "Trade var en av de mediene ber meg om å ta et skritt til siden," Toledo sa.

Det er viktig å fremheve de positive og gjennomtenkte ideer fra folk som vi har mange forskjeller. Spesielt liker jeg ikke å vite at det er en gruppe av makt i media, som tjener til å hente og manipulere statsborger bevissthet gange. Men Toledo sa i går kveld som fikk meg til å tenke på noe som kan være sant. Og er det i samme stil med de kriminelle som befaler sine cronies, gjennomføre kriminelle handlinger fra fengsel; Alberto Fujimori var bak alt dette.

Programmet ble avsluttet i går kveld i en høyst uvanlig. Noe som aldri har vært sett på slutten av dette. Avskjed Maria Rosa, ble han sett en uklar bilde, som han ønsket å vise Toledo pensjonere seg, og ryggen til Rosa Maria; som å antyde en avvisning av ham, og hun, til intervjuet. Når dette skjer i et program av denne art og leve, hva som skal vises er at to personer er fortsatt snakker en stund. Plutselig er jeg en dårlig idé, men jeg sier det fordi jeg har aldri sett noe sånt på showet, og jeg er nesten daglig. Vel, la oss oppmerksom på hva som kommer i disse valgene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha