Dermed begynte de krigene Apple

Dermed begynte de krigene Apple

Den første lovlige trefning mot konkurrenter Apple plagiat skjedde i 2010, da han anklaget den taiwanske produsenten HTC for brudd på ti patenter. "Vi kan sitte og se konkurrenter stjele våre oppfinnelser, eller vi kan gjøre noe", sa Steve Jobs da.

HTC Han begynte et advokatfirma som hadde jobbet for Google og klarte årsaken er begrenset til to patenter. Til slutt, rettferdighet avgjort at bare hadde plagiert en, som kan gjenkjenne typiske strukturer av datameldinger eller nettsteder. I tillegg saksøkt Apple fordi ideer som tilbys av Google.

Siden da har søksmål ikke stoppet rekken mellom ulike selskaper. Apple Samsung klage i USA, vant Samsung en appell på den andre siden av verden, sier HTC én ting, Motorola imot. Apple har åpnet rettslig fronter på patenter og teknologi over hele verden, og mot nesten alle selskapene, men er ikke alltid eple mark søkeren. For eksempel Kodak prøver å bygge på fremdriften nås på 90-tallet med Apple for å få noen penger for sine patenter ...

Tror du Samsung kopi Apple? Delta i vår spørreundersøkelse veldig interessant.

Mer informasjon om emnet i rapporten Wars Apple skrevet av Jose Angel Martos, i nummer 377, veldig interessant.

Hvis du ønsker å få denne saken, be om et abonnement eller laste det ned via iPad app i App Store. Du kan også kjøpe den fra Zinio eller Kiosk og mer.

 Og hvis du ønsker å motta hver måned bladet veldig interessant i postkassen din, går våre plass abonnementer.

(0)
(0)
Tags
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha