Design og utvikling av utdanning

Den kommunale utdanning sekretær, med henvisning til planlegging og utvikling av utdanning i denne nortecaucano kommune, Santander de Quilichao, sa bygging av skole i San Antonio vil koste mellom 2 000 300 og 2 000 500 millioner pesos . Ett av de prioriterte saker er utdanning for voksne. Ifølge lokale tjenestemenn kan snakke om en god valgdeltakelse, og så langt har det 40 personer som deltok i hver av de 5 kurs undervist i kveldskurs ved Technical Institute of Santander de Quilichao.

"Det tallet er svært viktig, med tanke på at kommunen har klart å opprettholde denne prosessen i mange år for å gi dem muligheten til å jobbe og voksne som er foreldre, for å fullføre videregående opplæring," Bustos sa. Konfrontert med klager fra noen folk om eliminering av samlingen av styret, beløp øremerket for foreningen av foreldrene ved institusjonen, sekretær for kommune utdanning bemerket uenig med måten disse pengene er samlet inn, om nødvendig for institusjonen, for medlemskap bør være frivillig og ikke obligatorisk.

Prosjekter og verk

Spørsmålet om infrastruktur er bekymringsfull, ettersom budsjettet for det er ikke nok til å dekke selv de prioriterte behov som klasserom konstruksjon, dekker ordningen, blant annet. "Vi har tre prosjekter som vil gagne de to afrikanske samfunn og indisk som bygger utdanningsinstitusjoner i området El Palmar, San Antonio og beskyttelse av Conception, "sa utdanning sekretær Santander de Quilichao, som vi er fortsatt definere ressurser og gjøre de nødvendige arrangementene Han konkluderte den offisielle.

Figuren

2 milliarder pesos er mengden av ressurser som må Santander de Quilichao å møte prioriterte behov i utdanning. Foreløpig bare den har et budsjett på 450 millioner pesos.

Fra: The Liberal Popayan

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha