Det bør prioritere opplæring av spedbarn i barneskolen

Når vi hører snakk om utdanning, vi kommer til tankene våre tidlige studier, og mange husker med glede og glede. Noen mindre, fortsatt husker sine første professorer, som var virkelig hva "andre foreldre" er sagt.

Over tid, de mange aktivitetene til folket, mer presserende behov enn før, og den nådeløse tiden har ført til at foreldrene ikke lenger se nærmere på utviklingen av læring av sine mindreårige barn, og dette Det er uakseptabelt. Mens arbeidet til lærerne på barnetrinnet er å trene sine barn, ikke faller på sine skuldre hele ansvaret for å oppnå dette prisverdig og verdifull rolle. Nei! Utdanning i tidlig barndom bør være co-foreldre-lærere, gjør en solid blokk av vellykkede aksjoner i jakten på både kognitive og holdnings, emosjonelle og evaluerende utvikling, blant andre aspekter iboende til disse små og små. Videre, i mange land, men som i det hele tatt, innebærer utdanning samfunnet som helhet til denne edle oppgaven. Å være lærer på dette nivået betyr også for det, bli viktige kvaliteter, gaver, testamenter, forberedelse, identifikasjon med sitt yrke, og spesielt med små barn. Når "formelen" lærer-elev er gitt, er studiemiljøet så hyggelig og ønskelig for begge parter. Men jeg understreker igjen, familien støtte hjemme er en plikt som ikke kan ignoreres, og bør ikke stå å gi.

Mange som nå er voksne husker mange historier, anekdoter, kanskje noen gode, noen ikke så mye, kanskje, men etter alle husker med glede de årene levd og delt, så du kan si "familien", og det er nettopp hva Det foreslås at studio mellomrom, en forlengelse av hjemmet, hvor lærerne få en viktig, respektert og elsket av barn i skoler papir. Respekt og hengivenhet er demonstrert på mange måter av elevene, når det virkelig skjer lærerens arbeid på en positiv måte, og nådde ikke bare kognitivt til student og student, men også i de aspektene som kreves, og er viktig for dem . Det sier seg selv at dette trinnet er veldig viktig så mye påvirket av eksempel på lærere i livet til studenter. Og det bør alltid være et godt eksempel.

Verdens barn er sensitive og i mange tilfeller læreren eller lærer dekke hull i livene til barn: hengivenhet, vilje til å lytte, rådgivning, dele sine bekymringer, etc. Mer enn en student som har skjedd for eksempel å fortelle læreren din problemer, spørsmål, personlige spørsmål som ikke kan slippes ut til sine foreldre for mange grunner. Her det viktige arbeidet med lærerne på dette stadiet er hovedsak.

Arbeidet med lærere i særdeleshet må vurdere på dette nivået, som er den mest delikate, og støtter alle tiltak som kan føre til familiens enhet. Respekterer dem som agenter for opplæring og utdanning.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha