Det er sunt å spise og deretter gå i dvale?

Det er sunt å spise og deretter gå i dvale?

Ideen om at å spise før sengetid omdannes umiddelbart til fett er ikke sant, men det er gode grunner til ikke å sove rett etter et måltid. Mens du sover, er kroppen din jobber hardt for å fordøye den siste måltid, og dette kan føre til problemer som spenner fra dårlig til en mulig økt risiko for hjerneslag.

Når du spiser er veldig viktig hvor mye du spiser; å gå ned i vekt, må du forbrenne flere kalorier enn du spiser, hva du spiser i løpet av dagen eller om natten; men du bør huske på at sen middag har andre farer, som for eksempel skade søvn og en svekket vilje, som kan komme med utmattelse. Når du blir sulten midt på natten, prøver å forberede en salat; gjøre sunne valg, like før du sovner, har du ingen mulighet til å brenne av de ekstra kaloriene.

Liggende på ryggen rett etter et stort måltid kan føle deg bra i starten, men når kroppen er i ro, begynner fordøyelsessystemet til å jobbe hardt. Halsbrann er forårsaket av for mye magesyre, noe som resulterer i en brennende følelse som sprer seg fra magen til brystet og noen ganger hals; Det kan også være ledsaget av raping, noe som kan gjøre det vanskelig å få en god natts søvn.

Den gastroøsofageal reflukssykdom eller sure oppstøt skyldes at ventilen mellom magesekken og spiserøret ikke lukkes helt, slik at magesyre å flytte inn i halsen, forårsaker en brennende følelse.

Sovner umiddelbart etter måltid kan øke sjansene for å få slag; teorier inkluderer ideen om at acid reflux er mer sannsynlig å forårsake søvnapné, og at det handler om fordøyelsen og dens virkninger på blodtrykk, blodsukker og kolesterol teller kan påvirke din sjanse for å få slag.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha