Diett for ØNH Disease | Vitaminer for Øre-nese-hals sykdommer

ENT Disorder diett behandling:

Dietten du trenger når du prøver å kurere deg av noen av disse ØNH lidelser, og når du prøver å holde deg fra å få disse i fremtiden bør inneholde noen av de sunnere matvalg som vil bidra til å bygge immunitet mot disse vanlige plager og hjelpe deg godt på vei til å bli frisk. Her er noen ideer:

  • Mye væske er viktig når du tar vare på hals og neseproblemer. Det er viktig at du drikker mye vann og mye av sunne juicer som vegetabilske juice og ferske fruktjuicer å tømme nesegangene og halsen.  Fersk kylling og vegetabilske kjøttkraft vil hjelpe deg å helbrede deg selv også dersom det tas sammen med disse andre væsker.
  • Fersk frukt og grønnsaker vil gi deg vitamin C, vitamin A og vitamin B du trenger for healing og for å bygge immunitet mot virus og bakterier. Grønne bladgrønnsaker, gulrøtter, tomater, epler, appelsiner, grapefrukt, cantaloupes, og andre lignende produkter bør alltid være en del av kostholdet ditt om du er syk eller ikke.
  • Unngå mat som inneholder mye fett, mye karbohydrater, og høyt kolesterol vil hjelpe deg å leve et sunnere liv.  Prøv å unngå å spise for mange søtsaker og drikker koffeinholdige drikker som brus og kaffe.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha