Dimensjonering av AutoCAD 2005 Status Bar

 Statuslinjen vises nederst på skjermen AutoCAD. Statuslinjen og lar deg endre en rekke viktige innstillinger som påvirker hvordan du tegne og redigere i gjeldende tegning. Noen av disse institusjonene vil ikke føle komplett før du har brukt AutoCAD kommando at de har en effekt, men her er en kort beskrivelse:

  •  Koordinatene til markøren: Markøren koordinerer Displayet viser gjeldende X, Y, Z plasseringen av markøren i tegneområdet med hensyn til opprinnelse. Det er litt som å ha en GPS-enhet i tegningen.

 Dersom koordinatene er nedtonet i nedre venstre hjørne av skjermen, og deretter koordinere sporing er deaktivert. Klikk på koordinatene slik at de vises i mørk skrift som endres når du flytter markøren i tegneområdet.

  •  SNAP, GRID, og ​​orto-modusknappene: Disse tre knapper styrer tre av AutoCAD tegne og redigeringsverktøy i presisjon:

 • Snap begrenser markøren på en vanlig avstand fra hverandre hot spots, slik at du tegne objekter på en fast avstand fra hverandre lettere.

 • Listen gir en serie med jevnt fordelte prikker, som fungerer som en referanseavstand.

 • Ortho begrenser markøren til horisontal og vertikal relativ bevegelse, som tegning ortogonale linjer lett.

  •  POLAR sporingsmodus knappen: Polar oppfølging får markøren heller på visse vinkler når tegning og redigering stedene. Som standard de foretrukne vinkler er multipler av 90 grader, men kan være forskjellige vinkeltrinn, slik som å angi 45 eller 30 grader. Ved å klikke på POLAR knappen slår polar sporing på eller av. Orto og Polar følge gjensidig utelukkende - du skifte fra en modus til de andre bryterne.
  •  Kjører Object Snap Tracking og objekt Trykknapper: Object snap er et annet verktøy for å sikre presisjon AutoCAD tegning og redigering. Du bruker objekt snaps til å plukke opp poeng på eksisterende objekter - for eksempel endepunktet av en linje eller midten av en sirkel.

 • Når du smekk på løpende objekt, fortsetter AutoCAD for å jakte på objekt snap poeng.

 • Når objektet snap sporing, jakter AutoCAD på en mer sofistikert måte å punkter som er utledet fra objekt snap poeng.

 AutoCAD LT ikke inkluderer objektet snap sporingssystem slik at du ikke ser en OTRACK knappen på statuslinjen.

  •  Linjebredde visningsmodus-knapp: En av funksjonene som du kan tilordne til objekter i AutoCAD linje - bredde linjer som vises når du plotter tegningen. Denne knappen bestemmer om du ser linjebredder på skjermen.
  •  MODELL / papir plass knapp: Tegningen området består av overlappende faner felt merket Model, Layout1 og Layout2 standard. Fanen Model viser en del av tegningen heter modellen plass der du gjøre det meste av tegningen. Hver av de andre kategoriene er et papir plass layout, der du kan velge en tomt tabellvisning med en tittel blokk. En avrundet layout, ett eller flere vinduer, der noen eller avslører alle objekter i modellen plass i et visst omfang.

 Modellen / PAPIRstatusknappen kommer inn i bildet etter at du klikker på en av papirtegning tappene. MODEL / PAPIR knappen et middel for å flytte markøren mellom modellen plass og papir mens resterende i den aktuelle layout.

 • Når MODELL / PAPIR knappen sier modellen, tegning og redigering operasjoner foregår i modellen plass i et visningsfelt.

 • Når du trykker på knappen sier PAPER, tegning og redigering operasjoner foregår i papir plass på gjeldende layout.

  •  Maksimere / minimere View knapp: Når du leter etter en av layout faner i stedet for kategorien Model, statuslinjen viser view en ekstra Maksimer-knappen. Klikk på denne knappen for å utvide dagens papir plass view slik at det fyller hele tegningen. Klikk på knappen - nå kalt Minimer view - igjen for å gjenopprette view til normal størrelse.
  •  Communication Center: Denne knappen åpner en dialogboks med nyere Autodesk AutoCAD relaterte overskrifter tror du kan finne nyttig. Overskriftene er gruppert i kategorier som kalles Kanaler: Skarp Oppdater Vedlikehold Korrigeringer, artikler og tips, informasjon om produktstøtte, og så videre. Hvert hode er en link til en nettside med mer informasjon, inkludert hvordan du laster ned en programvareoppdatering eller løse et problem. Klikk på Innstillinger-knappen for å velge kanaler du ser i Communication Center-vinduet.
  •  Administrasjons xrefs: Du vil ikke se denne kombinasjonen knappen og advarsel symbol, inntil en tegning som inneholder xrefs.
  •  Status Bar Meny: Når du trykker på lett-å-glipp nedover peker pilen på den høyre kanten av statuslinjen for å åpne en meny med alternativer for samtale venter av eller skrives ut på hver status. Nå kan du dekorere din status til din egen smak.

 Du kan åpne dialogbokser for å konfigurere mange av statuslinjen knappefunksjonene ved å klikke på høyre-knappen på statuslinjen og velge Innstillinger.

 Utseende på en knapp indikerer om innstillingen er på eller av. Deprimert eller ned ved hjelp; økt, eller betyr opp ned. Hvis du ikke gjør det klart om en institusjon er på eller av, klikker du på knappen; modusen vil endre seg og den nye innstillingen gjenspeiles på kommandolinjen - , for eksempel. Klikk igjen for å gjenopprette forrige innstilling.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha