Dish Satellite TV mottaksproblemer

 Du kan ikke se satellitt-TV-retter når du kjører i gata, men sjansene er gode for at du finner montert på tak og master i hele nabolaget ditt. Enten du bor i en leilighet eller leilighet, en duplex eller en enkelt familie hjemme, kan du få din TV-underholdning gjennom en av disse tjenestene ved hjelp av en flat 2 fot i diameter rapportert til en bane satellitten. DirecTV, oppvask-nettverket og andre tjenester tilbyr et bredt spekter av programmering valg, noen som ikke er tilgjengelig fra andre kilder. Hvis du er en satellitt-TV kunde opplever dårlig mottak, sjekk for å se om disse årsakene de forklarer problemene dine.

 Rain Fade

 Det er ikke regnet - eller snø - på tallerkenen din som er problemet: det er nedbør i luften som forårsaker forstyrrelser. Tunge regnskyll kan forstyrre klar siktlinje mellom antennen og satellitten, avbryte signal. Spesielt hvis signalstyrken er allerede marginal, kan regn fade presse deg over kanten i signaltap. I ekstreme forhold, ditt bilde på skjermen fryser eller svart, bortsett fra en kryptisk feilmelding som "forskning satellitt"; lyd kan chitter eller le. Det er ikke mye du kan gjøre med regn fade, bortsett vente. Hvis systemet er installert og utformet på riktig måte, alt du støter på regn fade bør skape mer enn et kort strømbrudd.

 Hindringer

 Noe som blokkerer signalveien mellom antennen og satellitten seg selv reduserer eller blokkerer mottak. Dette inkluderer grener og blader, dyr og rusk. En grunn er det viktig å vurdere nøye før du installerer din satellitt TV antenne emisjonen er å lete etter trær som vil forstyrre mottaket, både nå og som de vokser. Hvis signalstyrken faller brått, sjekk søppel som kunne ha blåst ut maskinvare eller besøkende fours plassert på din LNB, Low Noise Block downconverter som peker til din rett til å forsterke signalet og konverterer frekvensene av systemet trenger.

 Dish Alignment Problemer

 Hvis parabolen er ute av stilling, eller fordi det ikke ble riktig installert eller noe løsner fra sin rette posisjon, kvaliteten på signalet lidelse. Profesjonelle installatører bør sjekke at systemet fungerer som det skal før de forlater hjemmet ditt. Hvis signalstyrken er svak eller skjermkvalitet lider uten nedbør eller blokkerer signaler skylden, kan det hende du må ringe til satellitt-leverandør for tjenesten, spesielt hvis parabolen er montert på taket.

 Kvalitet Cable

 Din systemet er avhengig av kabler for å flytte signalet fra antennen i huset. Hvis installasjonen bruker feil type kabel eller kabel integritet forringes over tid fra eksponering til elementene, vil systemet ytelsen reduseres. Noen problemer med vær-relaterte kabler når du kan begynne regn, så forsvinner etter noen dager når kablene tørke. Kabler problemer kan være vanskelig å diagnostisere uten rewiring systemet. Før man et prosjekt av ledningsoppsett eller vente med ledningsnett leverandøren din, sørg for at du har eliminert andre mulige problemer først eller ekskludere en servicehenvendelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha