Distrahere veps kjæledyrvennlige fra grillen

Distrahere veps kjæledyrvennlige fra grillen

I begynnelsen av august, mange har ferie og / eller helligdager. Noen fortsetter mange bo hjemme, slik at det ser vakkert i hagen din. Det ville alle sååå hyggelig, ikke ville eksistere fordi veps. For å være i stand til å spise i hagen veps gratis, men det er ingen tips, men minst uforstyrret spising og drikking kan ha.

Siden jeg er en veps rådgiver til NBU selv, ønsker jeg å sette den mest nyttige tips her.

Allerede ca 3-4 uker før festen, plukke ut et passende sted i hagen, som er langt nok unna de viktigste tiltak. Dette stedet bør være minst 4-6 meter fra den forestående Grillort.

Plasser hver dag på en liten tallerken med syltetøy, fruktbiter eller andre søte, og plassere denne på for den valgte "fôring stasjon". Vepsene vil fly dette stedet, som de er vant til her for å finne mat. Grillen blir neppe lagt merke til, fordi vepsen har så nå din foringsplassen.

Ikke bekymre deg, har de ikke tiltrekke seg slik at flere veps, men bærer de fleste besøkende til vanlig fôring sted. På dagen for festen, kuttet to sitroner i skiver, smult med nellik og spredt på små tallerkener på bordet. Dette holder flyr forbi og søker å mate veps fordi de misliker lukten.

Selvfølgelig vet jeg ikke garantere at likevel mistet en eller to dyr på bordet, men mange veps man holder unna med denne metoden. Prøv det en prøve ... du vil bli overrasket.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha