DIY ideer til fotball

 Ta med fotball på bakken i huset med disse yrkene fotball morsomme og enkle håndverk. Noen bransjer er dekorative, som krans av fotballer, og andre er flere hender på ballen, som frisbee fotball, men alle passer temaet fotball i alle aspekter av handelen.

 Fotball Garland

 Pynt med festlig krans laget av miniatyr fotballer av papir. Dette er en spin på en tradisjonell papir krans. Finn et bilde av en fotball på internett, og skriver ut 20 små kopier av bildet. Skjær miniatyr fotballer med saks. Bruk en hulle å slå to hull i toppen av hver fotball, da et enkelt stykke streng lang tråd gjennom alle fotballer. Heng krans med tape på en vegg eller dørkarm for festlig moro fotball.

 Soccer Ball Pillow

 For å opprette en fotball pute kutt, først ut to sirkler av svart filt til den størrelsen du ønsker puten å være. Deretter kuttet to hvite filt stjerner uten spisse kanter. Rangeringen bør være omtrent samme størrelse som sirkler, og må samsvare nøyaktig inni sirklene. Bruk klebrig lim til å følge stjernen former med runde former. Deretter skjærer to små svarte femkanter. Femkanter bør være omtrent en femtedel av størrelsen på hele puten. Tacky Glue femkanter i sentrum av stjerner. Du har nå to sider av fotball pute. Justere biter av filt og sy sammen de ytre kantene, slik at en 4 tommers sømløs delen. Bruk polyfill stuffing å stappe puten. Fluff polyfill trekke den fra hverandre, og sett den inn i 4-tommers hull. Når puten er fylt, kanter fulle søm. Du har nå en behagelig og dekorativ pute fotball.

 Paper Plate Plate Fotball

 For å gjøre en fotball Plate, først male et ark med rødt papir og la tørke. Neste, skrive ut og kuttet en fotball fra Internett. Fest fotball i midten av papirplaten med en limstift. Fest tråden på baksiden av platen ved hjelp av tape. Tråden vil bli brukt til å henge platen. Ved hjelp av teip for å feste gule bannere på baksiden bunnen av tallerkenen. Deretter slår du på høyre side plate og bruke hvit lim til å feste rike dusker på kanten av tallerkenen. La tørke og henge!

 Frisbee Fotball

 Lag din egen Frisbee ligner en fotball på en papptallerken. Skriv ut eller tegne en fotball omtrent på størrelse med en papptallerken. Skjær fotball å matche størrelsen på papiret plate. Ved hjelp av en limstift, lim fotball på papir til plate. La tørke og nyte.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha