Drive iPod

 Alle iPods trenger strøm. Heldigvis kommer alle iPod også med et batteri og en måte å lade, enten direkte fra datamaskinen eller ved hjelp av en kabel og en strømadapter som opererer i Nord-Amerika og store deler av Europa og Asia. Hold på følgende punkter i tankene:

  •  Femte og sjette generasjon iPod-modeller og iPhone - som iPod nano, iPod mini, og de tredje og fjerde generasjon iPod - tilbyr en dock-kontakt, kan du koble disse modellene til en dock som. er utstyrt med USB 2.0-tilkoblinger for strøm og synkronisering. Dokker for full størrelse iPods kan også koble til stereoanlegget via en linje-ut-tilkobling.
  •  Sjettegenerasjons iPod og iPod nano kommer med en kabel for å koble til en USB-kontakt i den ene enden og en flat dock-kontakt i den andre enden til en brygge eller å ha en iPod. Du kan koble til USB-enden til Apple strømforsyning eller USB 2.0-port på datamaskinen. IPhone kommer også med en USB-kabel for tilkobling av iPhone eller dokkingstasjonen til datamaskinen eller strøm dine.
  •  Kontakten på bunnen av iPod eller iPhone er den samme som den kontakten på baksiden av iPod eller iPhone dock. Hvis din iPod eller iPhone til datamaskinen, koble den flate kontakten på kabelen inn i enheten eller dokkstasjonen, og plugge USB-kontakten på den andre enden inn i USB-porten på datamaskinen.

 De fleste PCer allerede har USB 2.0, som er alt du trenger for å levere strøm til sjette generasjon iPod, iPod shuffle eller iPod nano, og for å synkronisere den med din PC. Selv om en lav-drevet USB 1.0 eller 1.1-tilkobling kan brukes, betyr det ikke strøm til de fleste iPod-modeller.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha