Drivstoff krav til en Mazda CX-7

 Selv om det er presentert som en crossover, er Mazda CX-7 er ikke akkurat en liten bil, og selv om noen kan si noe annet, er det sjelden at de kryssinger krever premium drivstoff oktan. Hvis du vurderer å kjøpe en CX-7, forstår at begge motorene som tilbys er i motsatt ende av ytelsen og spektrum effektivitet. En 83 hestekrefter og 97 lb-ft. moment er forskjellen mellom dem, noe som betyr forskjellen mellom å eie en bærer av Stark familien og en sporty, smidig SUV.

 Naturligvis aspirasjon

 Basen CX-7 modeller, kalt "i-SV" eller "i-Sport" kommer FWD bare og bruke en 2.5L 4-sylindret genererer 161 hestekrefter og 161 pounds. per foten av dreiemoment. De trenger 87 oktan bensin og klarte å få 28 miles per gallon i landeveiskjøring. The Car Connection er sagt, selv om det ikke ser ut som mye strøm på papir, vil 2.5L trolig tilfredsstille behovene til de fleste sjåførene.

 Turbo

 Både trim nivåer høye enden av CX-7, kalt "s-Touring" og "s-Grand Touring" kommer med en 2.3L, 4 sylindret direkte innsprøyting og turbolader. Denne motoren legger ut 244 hestekrefter og 258 pounds. per fot. dreiemoment. Han trenger 91 oktan bensin for å oppnå sitt beste økonomien akselerasjon og drivstoff, men du kan bruke en oktan drivstoff hvis det er nødvendig.

 Betraktninger

 Fyll drivstofftanken med bensin med et høyere oktantall enn produsentens anbefaling er bortkastet. Bilen vil ikke fungere bedre med drivstoff som er over oktantall anbefalt av produsenten. Det vil ikke bli mer effektive og produserer mindre utslipp heller.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha