Dårlige symptomer Crank Sensor

 I løpet av årene, bilprodusenter lage motorer som er kraftigere og mer effektive, men med en mindre forskyvning. Teknologi har hjulpet eliminere systemer som kontaktpunkt som er avhengige av mekanisk bevegelse for å trekke coilen. Nå våre motorer er styrt av en datamaskin, med en nøkkel blir tilført fra veivakselen posisjonssensoren. Omtrent alle motorer som i dag har en sveiv sensor som sender et signal til datamaskinen med hensyn til motorens hastighet. Dette signalet kan datamaskinen beregne timing og å identifisere ulike problemer med motoren. Kjenne symptomer på en sveiv sensor vil bidra til å diagnostisere mange driftsproblemer.

 Sjekk motoren lys

 Når en sveiv sensor er i de tidlige stadier av utilstrekkelighet av kjøretøyet datamaskin kan slå på "Check Engine" light. Du kan ikke ha andre symptomer, men dette er måten å fortelle deg som ser noe som ikke er bilen lov.

 Crank Signal mangler

 Hvis kranken sensor svikter helt, kan ikke datamaskinen beregne motorhastigheten. Når dette skjer, tenningssystemet og brennstoffsystemet lukket forårsaker at motoren SVEIVE eller ikke stall hvis motoren er i gang.

 Crank Periodisk signal

 Hvis sveiv sensoren sender et signal som er forbigående eller viser feil sveiv posisjon, kan det føre til en ujevn tomgang, tilbakeslag og strømbrudd.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha