Drømme Analyse

Hvis vi begynner å analysere våre drømmer, finner vi at symbolikken er det felles språket i det ubevisste sinnet. Vellykket bruk av Tarot som en prediktiv verktøy avhenger harmonisk respons på de usynlige faktorer

Den profane og uvitende om de skjulte lover, ble lansert på disse fragmentene og brukes til personlig prestasjon, og dermed undertrykke og slavebinde andre. Hva de rapporterte, forvrengt de den virkelige betydningen av gamle symbolikk. Dette hadde også en innvirkning på varierte presentasjoner av bokstaver, som var ineffektivt å hjelpe en nybegynner til å bli en initiere, fordi de grunnleggende vibrasjons påvirkninger var, endre tallene til å representere sin egen dominerende oppfatninger og beskrive omgivelsene der de bodde på den tiden. Hans tilnærming var rent materialistisk.

En overbevisende analogi i Ridder av sverd i begynnelsen av den kristne tidsalder, viser en pansret Crusader, brus over grensen til andre domener, i et forsøk på å "spre med sverdet loven" advarer godt kjent. Dette tallet antyder umiddelbart erobringen av fjerne imperier og tvangsmulkt spredning av kristen tro blant de uvitende hedning og erobret.

Tilsvar forskjellige dekk, hver modifisert ubevisst av vital filosofi av gruppen som brukte den oppsto. Selv de bokstavene vi bruker i dag er hentet fra den gamle Tarot og varierer sterkt på grunn av de århundrene som har blitt brukt som instrumenter for lek. På grunn av sine iboende egenskaper, det er en forskjell mellom Roma engelske bokstaver, tysk, italiensk, fransk og. Men fordi hver ble endret for å passe sine egne dype overbevisning, hver gruppe brukt med hell til å forutsi formue, på grunn av harmonisk forhold mellom bokstaver og inspirasjon, finn den opprinnelige posten av Tarot i XIV århundre f.Kr., mens den hermetiske tradisjonen holder som når 25.000 år gammel.

Når dogmatiske presteskapet forsvant, kunnskap ble holdt hemmelig. Mannen hadde ikke utviklet seg til et nivå der han kunne forstå den eksisterende åndelige meningen bak symbolikk, eller han kunne lære å kontrollere kreftene rundt ham, både fysisk og på astralplanet. Den nysgjerrige av denne åndelige kunnskap, ble tvunget til å holde denne informasjonen innenfor rammene av de hemmelige brorskap, der medlemmene inngått gjennom en streng åndelig instruksjon, snarere enn de sannheter ble åpenbart for dem.

I denne Age of Aquarius, er astronautene utforske verdensrommet og dypet av Océ Aquanauts, og har tilgang til bredere utdanningsmuligheter. Dette er en fantastisk tid for mannen å undersøke som ønsket, av seg selv, og vi kan bruke tarotkort, å akselerere fremdriften egen eller som av noen som leser dem. Påfør Tarot lesing, kan det gi en åndelig løft, en ny og bedre måte å leve eller eget hjerte ønske. The Sacred Tarot oppsto fra behovet for å ta opp ideer om universell symbolikk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha