Drug Laws ransaking

 Loven tilsier når og hvor politiet har fullmakt til å foreta ransaking og beslag. Vanligvis er politiet pålagt å skaffe en ransakelsesordre for å søke noen lokaler. Men det er flere tilfeller der dette kravet kan omgås. Det er viktig for borgerne å forstå reglene om ransakingsordrer for å beskytte sine rettigheter.

 Garantier søk

 En ransaking gjør politiet for å søke på et bestemt sted for spesielle objekter eller materialer. Warranten er signert og godkjent av en dommer som mener det er sannsynlig grunn til å tro kriminell aktivitet eller bevis for en forbrytelse er til stede på det angitte stedet, ifølge Nolo. Politiet vil vanligvis signere affidavits, kalt "bekreftelser" fordømte sannsynlig årsak for å søke. Imidlertid kan en mistenkt ride gyldigheten av mandatet etter søk fant sted.

 Politiet kan ikke søke etter spesifisert i warranten. Men hvis du er i ferd med forskning, kan de finne andre smuglervarer, ikke spesifisert i tilsier det, har de lov til å gå inn i disse stedene også. I tillegg er politiet fullmakt til å søke tilskuere rimelig mistenkt for kriminell aktivitet. Men har de lov til å søke etter våpen.

 Forskning Samtykke

 Hvis samtykker en person fritt og frivillig til et søk, offiserer finner ingenting er tillatelig som bevis i retten. Men hvis en offiser bruker tvang eller bedrag for å innhente samtykke fra forskningen er ikke gyldig, ifølge Nolo. I tillegg er politiet ikke pålagt å informere folk om deres rett til å nekte å samtykke til et søk. Hvis det er flere forskjellige leietakere på ett sted, i de fleste tilfeller, har leietaker ingen rett til å samtykke til ransaking av private områder av andre leietakere. Videre kan verken utleier eller et hotelloperatør samtykke i et søk av leide lokaler.

 Plain Vis Lære

 Hvis smugling er "iøynefallende" en politimann ikke trenger en arrestordre for å søke i lokalene. Dette gjelder også for smugling sett gjennom et bilvindu, ifølge Nolo. Dette gjelder også hvis midlene er smugling mens søker en plassering for andre enn de som av grunner.

 Søk på arrest

 Polititjenestemenn har lov til å søke etter våpen for å beskytte seg selv etter en arrestasjon. De er også lov til å søke bevis for at den mistenkte kan prøve å ødelegge, ifølge Nolo. Etter å ha stoppet offiserer kan lage en "beskyttende sweep" å oppdage eventuelle farlige medskyldig som kunne skjule inne i stedet. I løpet av denne politi scanner kan fange smugler eller bevis som er i sikte.

 Emergency unntak

 Politiet kan omgå warrant kravet om å vente på en warrant ville undergrave den offentlige sikkerhet eller føre til tap av avgjørende bevis. Dette kan inkludere å finne ulovlig smugler mens du søker etter en driver involvert i en ulykke skader, ifølge Nolo. Hvis en offiser skyte en flyktende mistenkt i mistenktes bolig å foreta en arrestasjon, noe element av smuglergods funnet tillatelig. Plikten til en offiser for å beskytte mennesker og sikre bevis oppveier behovet for et mandat.

 Søke Cars

 Når en bil ble stoppet og offiseren har skjellig grunn til å tro at bilen inneholder smugler eller bevis, slik at bilene kan søkes. Politiet kan også bestille sjåføren og passasjerene ut av bilen for sikkerhetsmessige hensyn med eller uten mistanke om kriminell aktivitet, ifølge Nolo. Politiet kan også søke passasjerene for våpen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha