Du kan arbeide lovlig mens de venter på en arbeidstillatelse?

 En mindreårig kan ikke lovlig fungere før han fikk arbeidstillatelse eller er unntatt fra plikten etter loven i staten. Dette inkluderer tidsbruk venter på en arbeidstillatelse for å behandle, fordi søknaden ikke kan godkjennes. Vanligvis er en arbeidsgiver også forbudt å la den mindreårige begynne å jobbe før han har en kopi av denne tillatelsen på filen. Dersom en arbeidsgiver gjør at en mindreårig til å arbeide uten den nødvendige tillatelsen, kan det være gjenstand for bøter og andre straffer.

 Mindreårige som kreves for å få arbeidstillatelse

 En arbeidstillatelse er et juridisk dokument som gjør at barn under en viss alder fra arbeidslivet. Kravet alder varierer mellom stater. For eksempel California og Maryland, må mindreårige under 18 år har en arbeidstillatelse for å jobbe lovlig. Men Missouri og Maine, bare mindreårige under 16 år er pålagt å få arbeidstillatelse. Noen stater, for eksempel Maryland, Missouri og Maine, går enda lenger og krever mindre til allerede har et jobbtilbud før de kan selv søke om tillatelse.

 Arbeidstillatelse ventetid Varierer

 Hvor lenge en gruvearbeider må vente på arbeidstillatelse avhenger av en rekke faktorer, for eksempel staten det ble utstedt og byrået som utstedte det. I California, for eksempel, er arbeidstillatelser utstedt jevnlig av skolen til barnet, og i enkelte distrikter i prosessen tillater 24-48 timer etter at de er sendt. I Maine, er arbeidstillatelser utstedt av Arbeids- og kan ta opp til en uke for den mindreårige til å motta.

 Arbeide uten nødvendige tillatelser som kvalifiserer for fritak

 En mindre kan være i stand til å frafalle kravet om arbeidstillatelse og jobbe lovlig, selv om det er ansatt i et yrke fritatt under statlig lovgivning. For eksempel, i mange stater, arbeidstillatelser er ikke nødvendig for mindreårige som arbeider strøjobber i private hjem, for eksempel barnevakt, enkelte jordbruks jobber, er selvstendig næringsdrivende, gjør tilfeldig arbeid i en familiebedrift eller levere aviser.

 Straff for brudd på lover om barnearbeid

 Hvis et barn fungerer uten arbeidstillatelse i strid med statens lover, kan arbeidsgiver være gjenstand for alvorlige sanksjoner. For eksempel i Wisconsin, arbeidsgiver kan bli dømt til en bot på $ 25 til $ 1000 for hver dag som gruvearbeider jobbet i strid med loven. Dersom arbeidsgiver har to eller flere overtredelser innen fem år, kan det bli bøtelagt fra $ 250 til $ 5000 per dag i brudd, fengsel i inntil 30 dager, eller begge deler. Flere stater har også gode foreldre som lar barna sine arbeider, i strid med loven. Hvis handlingene til en arbeidsgiver bryter den føderale Fair Labor Standards Act, ofte gjenspeiles av lovene i staten, kan det bli bøtelagt opp til $ 11 000 for hver små at ulovlig ansatt. Dersom overtredelsen resulterte i skade eller død for den mindreårige, kan den økes til $ 50.000 og doblet opp til $ 100.000 hvis arbeidsgiver forsettlig eller gjentatte ganger har brutt loven. En andre lovbrudd kan føre til fengselsstraff.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha