Duften av blomster avhenger av bakterier

Duften av blomster avhenger av bakterier

Den karakteristiske duft av blomster som lavendel provosere kalles flyktige organiske forbindelser, noen kjemikalier som gir hver art sin egen duft. Men vi ikke vet er at lukten "egen" egentlig ikke er så typisk.

Ifølge en ny studie ved Senter for økologisk forskning og Skogs applikasjoner i samarbeid med den autonome universitetet i Barcelona, ​​blomstene lukter som noe mer enn blomster. Parfymen hennes ville ikke bare gi denne grønn tillegget av mange planter, men også mikroorganismer, bakterier og sopp som fôr.

I forsøk utført i forskning, ble hyllebær blomster sprayet med ulike antibiotika. I celler behandlet med antibiotika innvendige floral flyktig innhold og puste planter de var stabile, hvilket betyr at antibiotika ikke forårsaker skade eller stress hos planter.

Imidlertid dramatisk redusert den mengden av aromatiske forbindelser som slippes ut fra blomster, som gir lukt, hvor den ble sprayet med antibiotika. I tillegg, antibiotika også endret typer av forbindelser som avgis blomst. Resultatet er at blomsterbukett hyllebær var helt annerledes inntil syv dager etter å ha blitt sprayet med slike produkter.

Med antibiotika, hyllebær blomster sunt, men fortsatt ikke hadde luktet av hyllebær. Og det er at antibiotika ikke påvirke anlegget, men hadde eliminert mikroorganismer og sopp som lever i blomstene. Nøkkelrolle av sopp og bakterier i luktene og parfyme av blomster og demonstrerer, ifølge Josep Penuelas, lederen av studien.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha