Dyr Hvordan å absorbere næringsstoffer og losse resten

 Næringsstoffer som kroppen kan bruke til å bli inkludert i epitelceller i tynntarmen. Resten av materialet som spiller ingen rolle kan nedbrytes videre eller benyttes på tykktarmen.

 Verdige næringsstoffene forblir i systemet

 Sukkere slik som glukose, som ble samlet fra karbohydrater, aminosyrer, så vel som tidligere på protein i kosten, å passere direkte inn i cellene i tynntarmen ved aktiv transport. Dette betyr at energi - i form av adenosintrifosfat molekyler - blir brukt til å bevege sukker og aminosyrer til tarmcellene, kapillærer, som er den minste type blodårer, rundt utsiden av tynntarmen ..

 For kapillært, sukker og aminosyrer i blodet. Kapillær utveksling fungerer som et handelssystem. Tynntarmen sender nyttige næringsstoffer i kapillærene i sirkulasjonssystemet, og kapillarene dumpe cellulært avfall samles rundt legemet i tynntarmen, slik at de kan fortsette gjennom organer av utskillelse system.

 Sukker og aminosyrer som nå skal transporteres i kapillarene gjennom blodet til leveren. Produktene av fettfordøyelsen som skal belegges med proteiner og kalles da kylomikroner. I stedet for å bli båret gjennom blodstrømmen, bli kylomikroner transportert gjennom lymfesystemet, som avsetter lymfevæsken i årer nær hjertet.

 Callin 'dump på tykktarmen til junk

 Når næringsstoffene har vært utsatt for tynntarmen, vil noe materiale forbli på til tykktarmen. Her, mesteparten av vannet i det gjenværende materiale blir igjen absorberes i kroppen. En feil i denne absorpsjon resulterer i enten forstoppelse eller diaré. Etter at vannet er blitt absorbert, for å komprimere avfall til et fast stoff.

 Tykktarmen absorberer ioner i cellene av materialet passerer gjennom den. Natriumion nødvendig for mange cellulære prosesser, for eksempel den aktive transport av stoffer gjennom cellemembraner. Tykktarmen innsamler også ioner blir utskilt, for derved å regulere mengden av ioner i kroppen.

 Dersom mengden av ioner i kroppen ikke er i normalområdet, alvorlige virkning oppstår. For eksempel, hvis ditt nivå av natrium og kalium elektrolytter er unormal, er evnen til musklene til gode eller å outsource nerver til å sende impulser høyre berørt, og som kan påvirke hjerterytmen, noe som kan føre til hjerteinfarkt.

 Ulike typer bakterier kalt kolon hjem. Under fordøyelsen, noen bakterier produserer vitamin K, som folk trenger, men kan ikke. Denne nødvendige produkt av denne typen små benigne bakterier vil bli absorbert av slimhinnen i tykktarmen.

 Når fordøyelsen og absorpsjon er ferdig, har kroppen det den trenger, og avføringen passerer ut av tykktarmen inn i endetarmen. Endetarmen er som en tank. Når endetarmen er full, du føler behov for å gjøre sitt fornødne.

 Tilbake til leveren

 Sukker og aminosyrer transporteres til leveren for en bestemt grunn. Leveren er som kvalitetskontroll avdeling i denne fabrikken kalles kroppen din. Blod strømmer gjennom leveren, som kan oppdage unormale nivåer av ulike stoffer blod og begynner å korrigere.

 For eksempel kan leveren detektere nivået av glukose i blodet. Hvis nivået er for høyt, har det noen leveren glukose fra blodet og svinger den til å lagre glykogen. Som overflødig glukose forblir i blodet etter at leveren er tilstrekkelig glykogen, brytere leveren dens metabolske prosess for å lagre ekstra glukose som fett. De fettmolekylene blir så båret gjennom blodstrømmen og avsettes rundt kroppen.

 Hvis nivået av glukose i blodet er for lav, leveren bryter ned en del av sin lagrede glykogen tilbake til glukose og plasserer glukose i blodet. Når alle har blitt brukt av glykogen, begynner leveren å rive ned noen lagret fett for å få litt glukose.

 Hvis fettreservene er oppbrukt, begynner kroppen å bryte ned aminosyrer til karbon-oksygen-hydrogen molekyler i kroppen så dårlig. Imidlertid aminosyrer har proteiner blir degradert i kroppen. Husk at hjertet er en muskel, så til slutt sult fører til døden.

 Selv om sukker synes en ond, akkurat den rette mengden glukose i blodet must. Hvorfor? Fordi glukose er den viktigste drivstoff for hjernen din.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha