E-læring - Viktige faktorer å vurdere før du registrerer deg på et kurs i e-læring

E-læring, nettbasert utdanning, fjernundervisning, læring via nettet, er navnene som brukes til å definere avstanden opplæring ved hjelp av en datamaskin med Internett-tilkobling.

Både etterspørselen og tilbudet av slike kurs har steget kraftig de siste årene.

Og ikke rart! Foruten å være et rimeligere alternativ for læring, de er også foretrukket for sine fleksibel arbeidstid og fravær av bevegelse, som tillater elevene å sortering med hans personlige liv.

E-læring har også udiskutable fordeler i opplæring av ledere, teknikere og arbeidere i forskjellige materialer, for institusjoner og offentlige og private organisasjoner i ulike sektorer.

Men det er ikke alt rosenrødt når du velger en fjernundervisning kurs. Det er flere viktige faktorer å vurdere før du registrerer deg på et kurs i e-læring:

1. Vær klar over kraften i en uavhengig studie.

På grunn av sin ikke-kontakt metodikk, krever e-læring som personen har nok selvdisiplin til å bringe kurset til en vellykket avslutning.

Den gode nyheten er at en disiplinert person kan oppnå mye mer å studere selvstendig enn i et klasserom sammenheng. Studenter som vet å studere uavhengig forvalter lidenskapelig fokusere på et tema, og kan oppnå ekstraordinære nivåer av ytelse i både mengden av assimilert kunnskap og kvalitet.

2. Tilgjengelighet til veileder eller mentor for kurset:

En e-læringskurs bør tilby noen form for kontakt med en veileder. Det er viktig at denne støtten er ikke kaldt og fjernt, så mange mennesker forlate e-læring på grunn av manglende motivasjon og støtte.

Arbeidet med tilsyn, oppmuntring og veiledning av veileder er grunnleggende og må gå utover en og annen e-post. Før du melde deg på et kurs av e-læring, sjekk at din kontakt med veileder er fremskyndet og åpen, enten i form av en interaktiv forum eller personlige utsendelser.

3. Undervisning Methodology

Dessverre er mange online kurs som bruker metoder som er basert nesten utelukkende på den passive lesing av dokumenter fulgt egenvurdering tester for å sjekke oppbevaring av det som har blitt lest.

Denne modusen er svært lav ytelse. Det er kjent at bare lesing av et dokument som ikke gir en høy retensjon og dyp læring. I tillegg en omfattende tekst, er imidlertid god innholdet ikke er i stand til å opprettholde student interesse alene og skjemmende.

Før du melde deg på et kurs av e-læring, må du kontrollere at metodikken er å levere cutting-edge informasjon. Med den teknologien som er tilgjengelig i dag, kan du gjøre videokonferanser eller webinar utmerket kvalitet, som kan brukes til en Power Point eller foreta direkte demonstrasjoner fra skjermen utstiller. Denne metoden er meget attraktivt, fordi, i tillegg til å inneholde lyd og visuelle komponenter, tillater umiddelbar interaksjon med veileder.

På denne måten avstandsopplæringsprogrammer stadig ligne et klasserom kurs, opprettholde fordelene av fleksibilitet og lave kostnader er karakteristisk for e-læring.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha