Easy gjødsel for kaktus & verdure

Min sigarett aske reiser 2 ganger i uken i mine kaktuser og planter. Jeg samler asken av dagen og spre dem da, om lag en halv teskje. Høres dumt, men det er ikke! Mine blomster er blomstrende! Lukt er fordi ingen! Men vennligst ikke på orkideer og cyclamen!

kahalla: aske, er enhver aske et mineralkonsentrat av ingrediensene i den brente materiale. Ved svært høye temperaturer brenne av organiske forbindelser. Det som gjenstår mineraler.
Dette forklarer dette gjødsling effekt.
Fordi sigaretter ikke brenne så varmt beholdt enda noen organiske forbindelser. Nikotin, har det vanedannende stoffet i sigaretter blitt bygget fra tobakksplanten som en gift mot rovdyr. Mange insekter og småkryp kjenne lukten av denne giften i sigarett aske og fremdeles sky "preparerte" fuglereder.
Som for negler som gjødsel: Passionate gartnere vet Horn chips som gjødsel. De er ikke noe mer enn deler av hover hakket lang avgir deri mineraler til omkringliggende jord. Våre negler er laget av nøyaktig samme materiale. Jeg distribuere mine negler avskåret for år på blomsterpotter i huset.
Naturen fungerer i sykluser. Ethvert materiale som er i en levende vil, etterpå ellers brukt "resirkulert" og igjen. Den eneste måte å leve på en planet eksisterer av en begrenset ressurs representerer.
Vi mennesker stadig produsere materiale som ikke lenger brukes på nytt, og dermed bringe dette resirkuleringssystem i utakt. Ville vi bærekraftig, ville det ikke være mangel på råvarer. Imidlertid vil vi ha det som nå kalles veksten, i liten grad.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha