Easy Woodshop Prosjekter

 Den praktiske implikasjonen i etableringen av en tre objekt kan være svært givende for noen mennesker. Du trenger ikke eksperter snekker ferdigheter til å nyte kunsten trearbeid. En rekke enkle trearbeid prosjekter kan føre til nyttige eller dekorative gjenstander. I de fleste tilfeller vil du trenge grunnleggende forsyninger som en sag, hammer og spiker. Gi en høy grad av overvåking for hvert barn forsøker disse prosjektene involvert verktøyene kan være farlig.

 Cutting Board

 En skjærebrett er en enkel woodshop-prosjektet gjør også en god gave. Du kan designe skjærebrett i forskjellige karakteristiske former. For eksempel kan du bruke en mestring så å kutte omrisset av en kalkun, juletre eller gresskar for en ferie vri eller lage en form som en diamant, trekant eller oktogonen for et skjære utradisjonelle. Close-kornet treslag som lønn, bjørk eller bøk fungerer best for denne type prosjekter. Etter skjæring og sliping den opprinnelige formen, avslutt ved å bruke en mineralolje lag eller bolle. La stå i flere timer før du fjerner overflødig. For å opprettholde kanten, vil det være nødvendig å påføre lag med olje en gang i måneden.

 Picture Frame

 Rammer er en annen type lett trearbeid prosjekt. Rammer kan være i en rekke forskjellige størrelser, fra en størrelse på skjermen til et nivå som svarer til et lite trykt fotografering. Den enkleste er å ta fire stykker av tre og legge dem oppå hverandre. Du kan legge ved tre med spiker eller lim. Sørg for å måle konstruksjonselementer på forhånd. Sand og en del maling eller lakk for å gi det et mer ferdig utseende.

 Nøkkelring

 En nøkkel holder er enkelt å gjøre og er et nyttig husholdning element som bidrar til å hindre at tastene fra å bli tapt. Du kan klippe ut ulike former av viktige bærere med en stikksag og fikse en rekke kroker på rad. Tar sikte på å forme for en lang stativer som vil holde flere sett med nøkler. form ideer kan være alt fra en enkel rektangel til konturen av et dyr. Når du kutter ut formen du kan la det uferdige eller maling for å matche figuren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha