Effektene av kapittel 11 konkurs

 Kapittel 11 konkurs er vanligvis arkivert av selskapene. Under en kapittel 11 konkurs, forsøker et firma til å reorganisere under en plan som er godkjent av de interesserte parter, slik at den kan fortsette å operere. Årsaken er at kreditorer vil ha mer nytte av selskapet til å fortsette å tjene penger på salg av selskapets eiendeler. Kapittel 11 konkurser påvirke mange interessenter, inkludert kreditorer, aksjonærer, obligasjonseiere, ansatte og til og med kunder.

 Effekter for kreditorer

 Kreditorer er mest berørt umiddelbart når et selskap filer for konkurs. Som en kreditor, en av de tingene du frykter mest er at et selskap som skylder deg penger vil gå konkurs. I dette tilfellet, mister du den umiddelbare muligheten til å gå etter gjeld skyldte til deg, og du kan ikke være i stand til å gå etter dem, selv i fremtiden. Sikret kreditorer ta mindre risiko fordi deres interesser er omfattet av pant i eiendeler i selskapet.

 Effekter Obligasjonseiere

 Bedriftens obligasjonseierne har noen form for kreditor. Disse kreditorene har blitt enige om en mellomlang og lang sikt lån til et selskap i håp om å få regelmessige rentebetalinger. Under kapittel 11 omorganisering, vil obligasjonseierne sannsynlig har mulighet til å stemme på en omorganisering plan. Obligasjoner, som aksjer, kan fortsette å forhandle, selv i tilfelle konkurs.

 Effekter for aksjonærene

 Aksjonærer er også negativt påvirket av en konkurs. En Kapittel 11 konkurs blir svært ofte i et kapittel 7 konkurs I et kapittel 7 konkurs, noe som er avvikling snarere enn omorganisering, aksjonærer siste prioritet bak obligasjonseiere og andre kreditorer, og er ofte igjen med lite eller ingenting. Selv under en kapittel 11 konkurs, er det sannsynlig at aksjer og grunnfondsbevis vil bli kansellert.

 Effekter for ansatte

 Ansatte er ofte bekymret når et selskap filer for konkurs, fordi de frykter at dette vil føre til tap av arbeidsplasser. Selv om dette er absolutt en gyldig bekymring, ikke et kapittel 11 filing ikke automatisk bety tap av arbeidsplasser. Hvis ansatte har en union, kan foreningen representerer rettigheter konkurs arbeidere.

 Betraktninger

 Grand Kapittel 11 tilfeller kan ha effekter som strekker seg til hele byer og selv hele økonomier. Under finanskrisen de siste årene, har regjeringen forsøkt, men til slutt klarte å hindre store bilprodusentene fra å måtte fil for konkurs, er det frykt for at det ville skade amerikansk økonomi generelt. Konkurs er dårlig for bildet av et selskap, men folk fortsetter å kjøpe konkursrammede selskaper.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha