Egyptiske våpen for barn

 Egyptiske gamle krigere kjørte i kamp, ​​skyte piler vogner trukket av hester. Infanteriet var beskyttet av skjold, men bare av de viktigste soldater brukte bronse rustning. Pil og bue var hovedvåpenet av den egyptiske hæren, selv om de hadde mange andre å velge mellom. Lage enkle tilbehør for å utstyre en egyptisk soldat kostyme fest eller en produksjon på kinoen.

 Lance

 Vogner laget bronse spyd tips å bruke når de kjørte ut av piler, slik at de ikke forblir forsvarsløs. Noen lange spyd ble også kastet ut som spyd og brukt til jakt store dyr, som løver. Å gjøre en falsk start ved å lime en lanse hodet kuttet fra papp med en trepinne eller bambus stokk. Klipp to identiske stykker av papp og lim dem sammen med stangen holdes på plass mellom dem. Maling spydet med maling bronse farge.

 Shield

 Soldatene gjennomført lang skjold skinn og tre for beskyttelse i kamp. Skjær et skjold form av en stor pappeske. Påpek til torget på toppen og bunnen. Male det i nøytrale farger og dekorert med egyptiske hieroglyfer malt svart. Se på bildene på nettet for inspirasjon. Tape et håndtak på baksiden av skjermen slik at barnet lett kan bære den.

 Pil og bue

 Pil og bue var det viktigste våpenet i det gamle Egypt. Buer ble laget av tre og tau ble laget av plantefibre. Det tok mye styrke og mange års praksis for å bli en god bueskytter. Bueskytterne sende piler dusjer ned på sine fiender. Lag en pil og bue skinn av en fleksibel gren. Et hakk skåret i hver ende av grenen og tie kjedelengde. Ta lange tynne kvister piler. Kutt hodet av håndverket skum og lim pilene i den ene enden av hver pil. Lim fjær i lyse farger i den andre enden.

 Mace

 Massene ble brukt i det gamle Egypt. De var tre klubb hoder med tung plate-formet. Massene var et symbol på makt fordi krigere må balansere enorm kraft. Gjør late klubb ved hjelp av en stor plast skum ball fast til den ene enden av en gren eller trepinne. Spikke det er så glatt pinne. Be en voksen til å lage et hull i plastskummet til å sette nøkkelen inn i pastaen og fast på plass. Male svart plast skum ball.

 Advarsel

 Imitation våpen skal kun brukes som rekvisitter. Aldri kaste, trekk, eller henvise dem til andre mennesker, selv i spillet, kan det forårsake utilsiktet skade.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha