Eiendomsopplysnings lover i Arizona

 I en eiendomsmegler transaksjonen Arizona loven krever selgeren gir kjøperen gi visse opplysninger om tilstanden til eiendommen. Andre regler gjelder for boliger i nye underavdelinger, condominium komplekser og planlagte samfunn. Kjøpere bør validere informasjon i hver avsløring, og ansette en inspektør for å se etter defekter før avsluttende salg.

 Eiendom Vendor Disclosure Statement

 Arizona felles lov krever at selgeren skal fylle ut en erklæring av detaljene i avsløring av eiendom defekter i eiendommen, ifølge departementet of Arizona eiendomsmegling. Selgeren er nødvendig for å avsløre eneste "kjente" feilene og eiendomsmegler er ikke nødvendig å verifisere informasjon, så kjøpere må selv kontrollere hver opplysning.

 Subdivision Disclosure Rapporter

 Arizona Department of Real Estate Disclosure Rapporter kreves ved salg av nye boliger i en underavdeling. Det avslører flom eller dreneringsproblemer og gir informasjon om bruksområder på naboeiendommen, offentlige tjenesteytere, tjenester i regionen, eiendomsskatt og huseiere foreningen. State loven krever kjøperen å motta rapporten og signere en kvittering før et kjøp kontrakt er signert, ifølge departementet of Arizona eiendomsmegling. Informasjonen i rapporten skal være uavhengig bekreftet.

 Borettslag og planlagte samfunnet Disclosure

 Når man selger et hus i et kompleks av hytter eller planlagte samfunnet, må noen opplysninger gis til kjøperne innen 10 dager etter å ha mottatt skriftlig varsel om et salg. Innkallingen skal være gitt av eieren, foreningen eller leilighet foreningen eiere. Under Arizona lov, må informasjonen omfatte lover og forskrifter i foreningen, en kopi av uttalelsen, vurderinger og forsikring, finans og kontaktinformasjon av foreningen. Dokumentet skal også opplyse om eventuelle endringer i enheten eller hjemme i løpet av de siste seks årene som bryter lovene i foreningen.

 Airport Disclosure

 Arizona krever selgeren til å avsløre om hans etablissementet ligger i nærheten av en militær eller offentlig flyplass. Nærheten til en offentlig flyplass er definert som å være i flyturen banen der gjennomsnittlig støy 60-65 desibel eller mer. De spesifikke nabolag rundt militære flyplasser i Arizona er beskrevet i loven av staten.

 Bly-basert maling Disclosure

 Hus bygget før 1978 i Arizona krever maleri danne den føderale bly-basert avsløring når solgt. Eieren må gi kjøperen informasjon eller dokumenter om bly-basert maling brukes på eiendommen og gi kjøperen en brosjyre som beskriver hvordan man skal håndtere trygt med bly-basert maling . Salgskontrakten bør inneholde en ledelse advarsel, og at kjøperen 10 dager for å inspisere malingen. Selgere må beholde kopier av disse dokumentene i minst tre år etter salget.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha