Eiffeltårnet midtpunktet ideer

 Velge riktig midtpunktet for en tabell er en svært viktig del av å skape et tema og forvandle ethvert rom youâ € ™ re dekorasjon. Midtpunktet du velger, vil være det sentrale punktet i bordet og hovedelementet i din dekorere innsats. Hvis du er ute etter ideer Eiffeltårnet midt i rommet, vil de som er oppført nedenfor hjelpe deg å lage et kjernepunkt som er vakker og fri for anledningen.

 Eiffeltårnet Telysholder

 En flott måte å legge til romantisk belysning for et rom og integrere et stykke Eiffeltårnet er å plassere et senter Eiffeltårnet te-lys holder i midten av hvert bord. Midtpunktet i tårnet har en te-lys i bunnen av design og vil fungere som et samlingspunkt for alle opplyst bord konfigurasjon. Vurdere å legge en floral arrangement med blomster som samsvarer med overordnede temaet for farger for å utfylle din midtEiffelTårnet.

 Fylt Eiffeltårnet Vase

 En vase toppen av Eiffeltårnet er en fantastisk måte å bruke denne typen midt og det gir deg mange tilpasningsmuligheter. Variasjonen av glass vaser av disse kan være nesten hvilken som helst farge du velger. Du kan tilpasse denne tasten ideen ved å fylle glasset med noe farget sand, krystaller, væske, fjær eller blomster. Disse vasene kommer også i forskjellige høyder: alt fra 8,5 til 24 inches høy. Besøk en hobbybutikk som Beverly Stoffer eller et nettsted som artikler for å hjelpe deg å realisere denne ideen om dekorasjon.

 Floral arrangement Eiffeltårnet

 Bruk en blomsteroppsats i ekstravagante stappet i en container Eiffeltårnet som en tabell midtpunktet. I de fleste tilfeller vil blomsteroppsatser ikke være passende borddekorasjoner fordi de kan ta opp for mye plass eller sperrer utsikten og komforten av gjestene ved bordet. En floral arrangement stappet i denne type container er den beste måten å inkludere en slik bestemmelse i sentrum av et bord; de er over linjen av table d'hote øynene og gjøre vakkert midtpunkt i alle rom du dekorere.

 Eiffeltårnet innpakket i tøy

 Lag et vakkert blikkfang dekker en runde stoff og knytte en sløyfe rundt det. En slik idé av dekorasjon er en kreativ måte å legge stil til antrekket slitt i en feiring dekorasjoner. Hvis, for eksempel, er sentrene i Eiffeltårnet designet for et bryllup mottak, og deretter dekke tårnene på bordet av hodet i den primære stoffet slitt av hver person. Disse sentrene er vakre minner og lett kan lagres og brukes på nytt. Besøk et stoff butikken for å kjøpe stoff prisene av retten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha