Eksistens, Tradisjon og fremtid

Jeg er ikke en ekspert på moderne filosofi, og jeg vet om emnet, hvor lite jeg har lært i min high school år i tilsvarende fag, og eventuelle senere konsultasjon som en kuriositet har gjort rotet gjennom ulike kilder, alt dette, vet jeg ikke tenkt på noen måte, skriver her i filosofi, ville være minst en dristig, men hva om jeg ønsker å diskutere er min egen filosofi om ting og særlig av de ovennevnte punktene.

1) Eksistens: Et konsept så bredt som komplisert. Så vanskelig å forstå, og enda vanskeligere å forklare. Noe langs århundrer har så mange kloke menn prøvd og har ikke klart å tyde fordi lag av mystikk rundt eksistens er så dypt, vi kan bore og trykker på den, vil vi aldri se hva virkelig det skjuler i bakgrunnen.

Mange ganger ønsker vi å beskytte frykt for det ukjente som selve eksistensen representerer, og vi har til hensikt å hjelpe med det beroligende balsam som representerer religion, tro, troen på en høyere vesen å gi gave til en sann mening til våre liv, og at det Det er ikke bare det, det er, er født, lever og dør uten mer, så hva faen er galt?

Hvor mange ganger vi har spist kokosnøtter, snu og rundt hode, lurer på hva betyr vår tilstedeværelse på denne planeten, og de store mysterier som omgir den. Sannsynligvis har noen store hjerner nådd mer eller mindre logiske slutninger, basert, men de fleste dødelige, er alt vi har gjort komme inn som berg og dalbane av livet, vi går opp og ned igjen og igjen, og til slutt Derfor har vi presset hjernen å tenke på hva det vil si å eksistere, som på et tidspunkt fordi vi ikke vet om vi er på toppen av toppen eller ned, eller om dette cogeen oss gjennom økning eller nedgang i sin helhet.

Konklusjonen er at det som eksisterer er hva du kan se utover hvor du bære hver sine spesielle oppfatninger, enten sikkerhet eller fred overbevisning.

Det som er klart, er at det er denne, er i dag det eneste virkelige. I går var allerede i morgen Gud vil si.

2) Tradisjon: En porsjon når justert til tider, noe som er utdatert, ikke lenger gyldig. Den effektive, varige og positive for det det er, ikke er fast bestemt på å være noe som har blitt gjort i mange år og år, hvis alt du har er spindelvev over tid, ikke tjener oss. Tradisjoner som må holdes, er de i tråd med tiden vi lever i, ikke utdatert, typisk for andre perioder av historien, og i noen tilfeller har vært uheldig og grusom resultat av vridd hodet og vifter , langt fra noen følelse av medfølelse og respekt for menneskeliv.

Ingen tradisjon for tradisjon! moderne, ikke være verre at det tradisjonelle systemet, må analyseres nøye hva som er riktig og hva som ikke presentere noen. Forhåpentligvis, for eksempel back view tradisjoner som gjentakende inntil nylig i noen mennesker når trekke en geit fra klokketårnet i kirken, for å feire ikke hva, vill skikk og vi kan også angi bestemte handlinger, å utsette enkelte tilfeller av tradisjonelt macho fyr som heldigvis i dag, i XXI århundre er nesten overvunnet, og jeg sier nesten, fordi det er fortsatt noen unpresentable, å kalle på noen måte å rettferdiggjøre at hvordan jeg er en mann, kan jeg være utro min kone, men hvis hun er med meg, jeg gir ham juling.

3) Future: Sannsynligvis hva jeg skal si neste, er ikke noe nytt, men i tilfelle noen ikke har lagt merke til, jeg må fortelle deg at dessverre fremtiden eksisterer ikke. Og jeg gjentar, det er bare i dag, ikke i går, ikke i morgen, bare i dag. Det er veldig godt å tenke på neste dag, være forsiktig, men som mennesker er egoistiske av natur, alltid vil ha mer, og ikke bare tenke på i morgen, da er dagen etter i morgen, og så videre, helt til det kommer en når du mister oversikten over tid, og det antas at han vil leve evig.

Noen ganger er jeg overrasket over hvor mange mennesker oppfører seg i livet ditt, gjør og sier ting som sin endeløse av sin tid på jorden. Jeg kan se dette spesielt i gnier, egoistisk, og alle som ønsker å akkumulere rikdom mer bedre. De som ser bare penger for å bli mer og mer rik, og ikke som et middel til å leve bedre, og for å få ting som tillater dem å ha en trygg og hyggelig eksistens.

Klart vi alle ønsker å leve så mange år, men målet bør være kvaliteten på disse årene, som finnes for å få til å gjøre det for enhver pris, tror jeg det gjør ikke mye fornuftig. Mange har levd et liv så ubehagelig og så mye lidelse å leve mange år har brakt bare mer elendighet og smerte.

Men å leve i nuet, betyr ikke at vi ikke er optimistisk på fremtiden, men alltid være klar over at målet hele tiden er nå, ikke senere, fordi hvis vi er veldig klar over nyter søndag Som vi mister det som er på lørdag, og som mange eksperter sier i saker av menneskelig atferd, er lykke ikke slutten av veien, men i løpet av det, så hvis vi både morgen, som det skjer med oss ​​i dag Uten selv å vite det, og vi mangler noe virkelig interessant.

Klokskapen i å si alltid med rette rådet ikke utsett til i morgen det du kan gjøre i dag, er den beste oppskriften for å eksistere, og samtidig å vite for å få mest mulig, at ting så verdifull og så uopprettelig når du taper, kalt tid .

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha