Elektronikk Komponenter: BASIC Stamp Prototyping Boards

 Det finnes to typer av BASIC Stamp prototype boards som du kan vurdere for dine elektronikk prosjekter - en BASIC Stamp lekser styret og BASIC Stamp Board of Education.

 Begynn elektronikk studier med lekser bord

 En BASIC Stamp lekser styret er en prototype bord som inkluderer en BASIC Stamp 2 mikrokontroller, litt Breadboard, et klipp for et 9 V batteri, og en kontakt for USB-programmeringskabel.

 Potetgull nær sentrum av dette rådet er BASIC Stamp 2 modul. Til venstre er et batteri klipp som du kobler et 9V batteri for strøm. På høyre side er en liten Breadboard, som består av 17 rader av loddekontakter.

 Umiddelbart til venstre for brødfjel en rad av kontakter 16 som har tilgang til BASIC Stamp 2 til 16 I / O-pinner, og direkte over brødfjel er utstyrt med en rad av kontakter som gir tilgang til 5 V og jord.

 Denne brød bord er utformet for å tillate deg å konstruere enkle kretser som kobles til de 16 I / O pins. Dette gjør at du kan trykke på knapper og andre enheter som kan sende innspill til programmet kjører på stempel eller lysdioder eller andre utenheter som kan kobles til kontrollstempel program.

 Gå opp til Board of Education

 Du kan bygge en rekke prosjekter på BASIC Stamp lekser styret. Men hvis du noen gang ønsker å skape mer forseggjort prosjekter, vurdere å bruke en alternativ kalt Board of Education. Det er omtrent samme pris som lekser bord, og det tilbyr en rekke nyttige funksjoner. Spesielt Board of Education inkluderer følgende:

  •  En prototype bord lik den på lekser bord.
  •  En spesiell 20-pinners kontakt som lar deg permanent eksterne kretser til BASIC Stamp til 16 I / O pins å koble til. Dette er nyttig hvis du ønsker å bygge kretser som tillater mer permanent enn Breadboard.
  •  Spesielle kontakter for I / O pins 12, 13, 14 og 15, som er designet for tilkobling av BASIC Stamp til servoer.
  •  En 9 volts batteri klipp og en ekstern strømkontakt som lar deg drive BASIC Stamp med enten en 9 V batteri eller en ekstern strømforsyning.
  •  En avtakbar 24-pinners BASIC Stamp 2 modul. Dette gjør at du kan bruke den Board of Education å programmere stempel. Så når du er sikker på at programmet fungerer godt, kan du fjerne BASIC Stamp 2 modul fra Board of Education og plugge den inn i din egen krets.


(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha