En banebrytende eksperiment i tabellene Coldstream, på sidelinjen for mangel på "bensin"

En banebrytende eksperiment i tabellene Coldstream, på sidelinjen for mangel på

Verdens første installasjon av CO2-utslipp for å måle effekten av denne gassen i våtmarker, som ligger i Tablas de Daimiel, står for tiden av manglende finansiering. "Det er hjerteskjærende å investere så mye penger og krefter i et enkelt eksperiment og se at det ikke kan fortsette i mangel på drivstoff. Akkurat nå, den dyreste delen av prosjektet, er mekanismen montert og bare sjekke det ut, men vi mangler "drivstoff" CO2 "klager Salvador Sanchez-Castillo, forsker ved National Museum of Natural Sciences og hovedforfatter installasjon.

Som forklart i detalj forskerne som er involvert i prosjektet i en artikkel i tidsskriftet Wetlands, er det en FACE system som består av ventiler, sensorer og datastyrt injisere karbondioksid for å oppnå en bestemt konsentrasjon i et område regulatorer. I motsetning til hva som skjer i lukkede systemer, er det mulig å simulere det som hender i naturen. Den FACE Tablas de Daimiel er i stand til å injisere opp til 550 ppm CO2-konsentrasjonen er forventet å være i atmosfæren i 2050, sammenlignet med omtrent 400 ppm i dag.

I de seks tomter valgt for studien, 3,5 meter i diameter, vokser siv, vannplante av familien av gress svært vanlige i våtmarkene rundt om i verden. Målet er å måle endringer i biomasse og plantefysiologi og aktivitet av jord mikroorganismer og opphopning av planterester.

(0)
(0)
Tags
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha