En besparelser tips for folk på et budsjett

Dessverre er det altfor mange mennesker som lever på et budsjett, mye av sin økonomiske ramme og egentlig hver Taler må slå 5 ganger. Uansett hva det være grunnen. I en slik situasjon - jeg vet det fra min egen erfaring fra min studie eller opplæringsperioden - kan ikke lagre og sette til side et reir egg du faktisk.

På den tiden jeg gjorde det slik at jeg finner en oversikt over min månedlige Hadde kostet. Vel også hva her for eksempel telefonnummer, mislykkes uansett ulike høyder. Som en guide, hadde jeg i min Oversikt 30,00 Euro per måned nå hvis regningen var 27.84 euro høy, forble ja til 30,00 euro, jeg hadde kostet 2,16 euro over, og dette har jeg konsekvent på sparekonto min gitt. Tidligere har jeg sett, men selvfølgelig, hvis det var noe så stille. Cell'd spontant oppstå selv hvor du til hva du hadde priset inn direkte til 2,16 euro kan du legge fra telefonen forskjellen.

Alternativt ... når du skal planlegge Volltanken for 50 euro, men bare 48,11 Euro brukes når du fyller drivstoff, kan også "lagre" denne forskjellen.

Mine overføringer koster heldigvis ingenting og jeg har for en mal når det kommer til hva du vil overføre fra min brukskonto til min sparekonto / pengemarkedet konto. Hvis så super fort. Hvis jeg har flere differensial mengder, så selvfølgelig vil jeg overføre den totale mengden og ikke alt individuelt.

Dette tipset krever litt disiplin, men også fremmer bevissthet om penger. Her en euro, som 2 Euro, er det noen få cent. For meg er det mest kom sammen i en måned 7-13 Euro. Du kan finne ut hvor mye som kan "redde", og selv om du velger å forsøke å sende en eller to SMS mindre, Hva er App bruker eller fra meg er også en side på Internett, hvor du kan frigjøre sende SMS. Det har vært mye arbeid for relativt "liten", hva som kommer ut av måneden, men som har lite penger - så det var med meg minst - vil være fornøyd hvis han bare har en minimal reir egg. 7 Euro 12 måneder gjør likevel også € 84.

I dag har jeg øvd dette "trikset" så med min far. Vi går hver 6. uke bowling sammen og å gi i stedet for 6,70 euro for sin andel av toget, han gir meg de fleste 10 euro. Den 3,30 Euro jeg samle inn og deretter gi ham enten det totale beløpet på slutten av året, eller ta det med ham, siden han er også blant folk som har relativt lite penger tilgjengelig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha