En enkel å bruke Juicer

 Den Kalorik juicer bruker en enkel elegant design. Etter bruk av juicer jeg oppdaget sine utrolige evner. Pressen presser saften fra slik at ikke gå til avfall. Det gir deg akkurat nok masse å si at verset ble skrevet ut, men ikke for mye til der du trenger mer masse enn juice. Enkelte funksjoner i Kalorik juicer to filtre, den ene over den andre, for å fange alle frøene og papirmasse fra frukten. Pressen har to kjegler inkludert. En sitrusfrukter er for mellomstore og den andre for større frukt, er det som gjør det enkelt å bruke for frukt du har å gjøre til hånden. Jeg brukte små klementiner, grapefrukt hele veien og hadde ingen problemer med det. Saften kommer i en praktisk 32-unse pitcher som stiger i pressen og har en enkel helletut.

 Denne sitruspressen er så enkelt å bruke mine smårollinger var i stand til å bruke den. De så på meg som om frukten på kjegler og juicer vil slå seg på automatisk. Dette fascinerte dem og gjort dem ønsker å prøve. Etter bruk av pressen, er det lekende lett å rengjøre. Du setter pressen i varmt såpevann og tørke og sette det bort til en annen dag.

 En funksjon som jeg skulle ønske hadde denne juicer var at det vaskes i oppvaskmaskin. Det er lett å rengjøre, men for enkelhets skyld at det ville være fint å kunne rengjøre delene i oppvaskmaskinen. En annen skuffelse er at du trykker på i mer enn fem minutter kan ikke kjøre på en gang; det blir varmt og må avkjøles.

 Denne presse trenger arbeid hvis du har en rask kopp juice for deg selv eller noen få medlemmer av familien. Hvis du ønsker å saften av en halv liter eller mer, vil en større juicer anbefales. Jeg likte juicer og Kalorik vil anbefale til alle som liker ferskpresset sitrus juice når som helst på dagen. Hvis du er ute etter en liten enhet som ikke tar opp mye plass og er lett å bruke, ville jeg få Kalorik juicer.

 Merk: For viktig informasjon, se vår gjennomgang politikk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha