En fem-trinns plan for Taking Off Bakgrunn

 Tanken på å ta av tapet kan være skummelt, men planlegger for tapet fjerning kan lindre angst. Å ha en god plan før takeoff tapet vil forenkle oppgaven og gi gode resultater. Fjerne tapet er en jobb som kan oppnå noen gjør-det-yourselfer.

 •  Bestem type vegg du har.

   De fleste veggene er enten gips eller gips. Når du er i tvil, ta av uttaket dekselet for å se de utsatte kantene. Hvorfor gjør det noe? Gips er mer utsatt for vannskader; ja, du kan ikke bli for våt. Og vær forsiktig når youâ € ™ re skrape fordi gips gouging lettere enn gips.

 •  Finne ut hvilken type tapet fjerning youâ € ™ re.

   Noen bakgrunner, for eksempel filmer eller belagt med vinyl eller akryl ferdig, aren € ™ t porøs. Du trenger å perforere hele overflaten, slik at tapet remover trenge. Test for porøsitet ved å spraye et lite område med varmt vann og tapet remover. Hvis papiret absorberer vann umiddelbart, trenger du ikke bekymre deg for det.

 •  Velg et bakgrunnsbilde-fjerning teknikk.

   Avhengig av situasjonen, velge en av tre tapet-rydding tilnærminger:

  •  Dry-stripping. Dette er den enkleste metoden for å fjerne den. Du bare plukke opp et hjørne av tapeter og trekk i en vinkel. Hvis det fungerer, bare skrelle din vei gjennom rommet.
  •  Soaking og skraping. Hvis alt tapetet doesnâ € ™ t peel off, må du mette tapet eller den gjenværende tilbake med vann og fjerner. Når det er myknet, bare skrape den av. Prosessen er ganske enkel, men sloppier enn tørr-stripping.
  •  Dampende. Hvis bakgrunnen er for tykk eller gammel, eller om det ble malt over, så må man ty til ved hjelp av en dampbåt. Vanskeligheten kommer fra nødvendigheten av å holde kokeflaten skraping mot veggen, mens den andre hånden.
 •  Plan for gulvbeskyttelse og opprydding.

   Alle tapet fjerning tilnærminger er rotete, så ta de nødvendige forholdsregler for å beskytte gulv. Nesten alle flytteprosesser krever at du mette tapet for å bryte myke opp limet, og det vil være mye fuktighet til stede.

   Etter tapet er borte, veggene er det meste fortsatt et rot. Det vil være støtte stykker og lim fortsatt klamrer seg til dem. Du trenger å vaske dem med mer løsemiddel eller en fosfatfrie rengjøringsmiddel og skyll grundig.

 •  Samle ressurser og forsyninger for å fjerne tapet.

   Youâ € ™ ll trenger en barberhøvel skraper, papir skraper, og et bakgrunnsbilde dampbåt. Nesten alle metodene krever fjerning tapet remover løsning og enten en sprayflaske eller maling valse å bruke dem med. De spesifikke verktøy du trenger, avhenger av fjerning metode du velger.

   Prep rommet og rydde opp etterpå, du har plastduker og klut, duct tape, vann bøtte, håndklær, kluter, svamper og veggen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha