En ny tilstand av materie ukjent

En ny tilstand av materie ukjent

Er det mulig at det er saken i en ukjent tilstand så langt? Takket være nye teoretiske beregninger av Alexander Rozhkov forsker fra Moscow Institute of Physics and Technology mulig eksistens av fermioniske saken vises på scenen som en væske endimensjonal.

Fermioner og bosoner er de to grunnleggende typer partikler eksisterer i naturen, men i standardmodellen for partikkelfysikk, fermioner er de essensielle elementene i saken.

Således er de kjente tilstander av materie, presenterer en ny, flytende tilstand i en dimensjon, som ikke kan beskrives ved de eksisterende modeller. Og faktisk er det ikke en tilstand observeres med det blotte øye på et makroskopisk nivå.

"For øyeblikket er det to generelle modeller av fermioniske saken, nemlig: .. Den fermioniske væske og væske Tomonaga-Luttinger nå har vist at det er mulig å produsere en annen tilstand av materie i en dimensjon justere visse interaksjoner Denne tilstanden er lik disse to modellene, men kan ikke reduseres til ingen. Han foreslo å kalle aquasi-fermion væske, "sa Rozhkov.

Ifølge første estimatene, den nye dimensjonale væsken kan oppnås ved hjelp av atomer avkjølt til svært lave temperaturer i magnetiske feller.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha