En perfekt frokost

Basert på en spansk ordtak for den perfekte frokosten: "Spis frokost som en konge, lunsj som en prins og middag som en fattigmann". En ting er klart fra dette er at du må spise frokost med et godt fundament hvor mat og energi er oppnådd fordi det er det viktigste måltidet på dagen, og hvis noe trenger å gjøre er å aldri forlate hjemmet uten frokost.

Dette betyr ikke noe og spise en rask måte, men tvert imot, for å gjøre den perfekte frokosten tar tid, så kan nok av tid til frokost, og ikke være så lat som å bo ti minutter i seng, frokost Mens det er like viktig eller mer for å hvile og sove ordentlig.

En morgen rådet

Det første du må gjøre når han våkner er å ta et glass vann til "vann" hjernen helt tørre etter å ha tilbrakt hele natten. Hvis du ønsker en juice er bedre å ta små for å gjøre plass til fast føde, men sukker lagt bedre være naturlig og ikke fra konsentrat og kanskje enda bedre hvis disse gjennomføre et sunt kosthold.

Komplekse karbohydrater

Havre er ideelt for frokostblanding eller müsli, men bærer ikke tilsatt sukker, ved å velge de som bærer nøtter og tørket frukt. Hvis du ikke er i stand til å få deg en skje med grøt eller müsli til munn opt for hele korn og unngå sukkerholdig, og stoler ikke på å sette fitness eller fargerik eske eller kommer en jente mager på omslaget, når du er i tvil lese makronæringsstoffer.

Å spise frukt i morgen er ikke et dårlig valg fordi vi spiser hele dagen som de vil gi god ernæring og helse, men må være forsiktig med sin satiating effekt og du kanskje også en time tilbake til sult og ikke du har matet godt.

Å våkne opp med te eller kaffe?

I tilfelle du trenger det skutt av koffein for en morgen våkner opp alt bedre opt for te for kaffe fordi koffein i kaffe er assimilert svært raskt og i to timer, og du vil huske det, men te er saktere assimilert hva som vil vare lenger og du vil legge mindre nervøs for å møte trafikk eller tidlig morgen forpliktelser.

Ikke glem protein

Som for protein inntak er svært viktig på frokost for og selv om havre er en god kilde kan legge til frokost hele hvete toast med fettfattig ost eller 100g kalkunbryst eller kylling.

Selvfølgelig aldri søtt til frokost mål som kan provosere glykemisk topper og gjør at du føler deg sulten igjen snart, hvis du trenger noe søtt spise litt sjokolade jo mer bedre som mer svart kakao og mindre sukker vilje.

Velger å bruke skummet melk eller skummet melk så lenge som deres egenskaper er de samme som hele, men med mye mindre fett eller ikke.

Du kan også bruke en yoghurt skummet å ta havre, müsli eller hele korn, og i tilfelle du ønsker å bruke brød ikke bruker fransk brød eller hvit, selv om frokost bør være rik på glykogen, har høy glykemisk belastning, så i alle fall at du kan velge grovbrød som har mye mer fiber og assimilert saktere, er målet å spise sunn mat i morgen.

Forrett

Og husk at frokost ikke trenger å sette hele morgenen fram til lunsj fordi da sluke, utarbeide en balansert snack, men glem om kornblanding barer og lignende, er det snarere en sandwich av brød og kalkun eller tunfisk naturlig eller et par biter av frukt, men dette er en annen historie.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha