En ren rafting

Hellig Mendoza er ideell for dristig å ekstremsport øyeblikk. Provinsen tilbyr en uslåelig Cuyana å bli betatt av opplevelser fulle av spenning og adrenalin under sterkt. Ekstremsport som det er behov for praktisk opplæring eller tidligere erfaring. Men for andre, for eksempel rafting, trenger du bare å våge ... og ikke redd for det kalde vannet.

Den mektige elverafting Mendoza tiltrekker seg fans fra hele verden. Bred, rask og stormende, kan ikke be om en bedre innstilling til å starte i sporten. Hans alternative rute spennende hopp og myke perfekt backwaters å la gå og nyte det vakre landskapet.

Den rafting nedover strykene i Mendoza elva begynner med grunnleggende sikkerhet og tekniske undervisning ved rafting guider, som er ansvarlig for distribusjon av blant deltakerne de nødvendige årer, hjelmer og redningsvester. Bare da vil være klar til å ta opp de flåter og legge ut på eventyr gruppen.

Elva Mendoza har et bredt utvalg av høy kvalitet raskt, som plasserer den blant de mest etterspurte i verden for denne sporten: klassifiseringen er klasse 4 og klasse 3 i sommer i løpet av resten av året.

Blant alle rafting fans har kalt det viktigste, utfordrende og intense: The Wall, 31, Picoli, bystyremedlem, The Labyrinth eller The Stone Mala er synonymt og garantert adrenalinrush. Mellom rask og rask, den fantastiske majestetiske fjellene som vokter landskapet påvirker stede, og denne turen gir et rammeverk enn nesten noen annen krets i verden kan imitere rafting.

Flåtene passerer Mirador, Crocodile Skull og åser, og hver flåte guider peker til den gruppen som er ansvarlig for skjønnheten i dem. Så til alternativ rute myk strømmer bakevjer perfekt mulighet nyte storslått natur, med intense følelser fort krevende som Aforadora eller spesielt Curve Guido, bevoktet av restene av forlatt stasjonen. Skrik, latter, spenning og roper av entusiasme og forbauselse krysse luften permanent, fra flåten til flåten.

De som kjenner si at rafting er en sport som bringer ut hver gjemt inni. At om bord i en flåte, feid bort av Swift Current, vi vil til slutt selv. Og lenge etter retur til vår innkvartering i Mendoza kapital, svimmelhet og ren frihet vil fortsette følger oss. Vi er nødt til å prøve å tro.

Jorge Alberto Guiñazu

Mendoza Holidays

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha