En smart vekttap pille

En smart vekttap pille

Hans navn er Gelesis100 og hvis det blir FDA-godkjenning kan bli en god hjelp til tap vekt trygt og effektivt. Studien ble presentert på møtet i International Society of Endocrinology og Endocrine Society holdt i Chicago.

Kapselen inneholder en "hydrogel", som består av to råvarer har en unik interaksjon når de blandes. Hydrogelen knapt på størrelse med et korn av sukker, men ifølge søkere, når forbrukes med vann, kornet utvidet i form av gel i magen, og dermed stimulere nervefibrene i magesekken, noe som gir en følelse av metthet og fortelle hjernen at magen er full og kan ikke motta mer mat.

Forskerne gjennomførte en prøveordning med 3 forskjellige grupper av frivillige: 43 deltakere som fikk 2,25 gram av denne medisinen før lunsj og middag; en annen gruppe med 42 personer som fikk 3,75 gram Gelesis100 og til slutt en tredje kontrollgruppe med 43 deltakere som ble administrert en placebo. Alle deltakerne ble bedt om å forbruke 600 færre kalorier per dag.

Etter 12 uker, deltakere i den første gruppen hadde mistet 6,1% av sin vekt; den andre gruppen mistet 4,5% og kontrollgruppen 4%. Men ifølge eksperter, fagene mistet mer vekt var pre-diabetiker folk som kom til å miste et gjennomsnitt på 10,9% i forhold til kroppsvekten sin.

"Gitt den utmerket sikkerhetsprofil observert i studien, har Gelesis100 potensial til å dekke udekket agenten sikker og effektiv vekttap behov. Dette er særlig påfallende for folk med litt forhøyet blodsukker, for hvem vekttap er spesielt viktig fordi de har høyere risiko for diabetes, "sier Hassan Heshmati studieleder.

For godkjenning av denne pillen av FDA er det nødvendig å vise at smart pille kan hjelpe folk ned i vekt gradvis over en periode på ett år, i henhold til retningslinjene for legemidler som bekjemper fedme.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha