En stor fusjon for en bred distribusjon.

 Canada var favoritt skobutikker i skoen markedet i mange år og som en strategisk beslutning kombinert arbeidet med Coppel varehuset for å vokse sine distribusjonspunkter og øke salget.

 Før han gikk sammen med Coppel, skobutikkene Canada fokusert å kombinere kvalitet, god service, og prisgunstig mote. Dette plassert den som en av favoritt selskapene i Mexico.

 Merket ble kjent for å lage holdbare og smakfull design, så mange husker de ikoniske sko som var på salg i skoen.

 Familier rapportere at selskapet er preget av sin vennlige service, og høflige, som førte henne til å bli det største fottøy selskapet i Mexico og Latin-Amerika.

  

 Gitt preferanse for kundene, noe som gjør Canada nådd mer enn 18 millioner par sko i året, slik at utvidelsen av selskapet var nødvendig.

 I 2004, Canada og sko Coppel gått sammen om å danne etter Coppel Canada. Foreløpig denne kombinasjonen var positivt for skoen da omfanget av distribusjonen er sterkere, som tilnærming av kvalitetsprodukter, stort utvalg og gode priser, med den enkle å kjøpe på kreditt takket være dynamisk betaling Coppel forble.

 Familier kan nå råd til sko på kreditt og nyte nye modeller for å være både stilig alle. Med kreditter Coppel er ikke lenger en luksus merkevare nye sko hver sjette måned.

  

 Laura Jimenez

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha