En tenåring med Baby Body

En tenåring med Baby Body

 Historien om Brooke Greenberg er den typen som gjør at du blinker to ganger før tro. En 17-år gammel kvinne sitter fast i en barnets kropp. Baby tenner, sju kilo og 75 centimeter høye. Eksperter studerer saken for å undersøke genetiske nøklene til foryngelse.

Ingen lege tør å navngi Brooke tilstand, synes saken å være unik i verden. Kroppen tar år å vokse i et svært sakte tempo, forårsaker en opptreden og barnets atferd med den faktiske alder av en tenåring.

Som forklart i "The Times", men ikke for alderen, har kroppen hennes led onder med passering av tid, og som har satt sitt liv i fare "hjerneslag, kramper, sår og pustevansker."

Studerer genomet

Interessen for studiet av genomet øker i tenker å identifisere disse endringene og hvordan de fungerer, kan du møte noen av nøklene til alderdom, eller, i motsatt fall til evig ungdom.

Historien om Brooke Greenberg er hovedrollen i et foredrag ved Royal Society i London, hvor internasjonale eksperter på aldring vil drøfte dette spørsmålet.

Video på rapportering fra Bbrooke Greenberg

På engelsk


Som diktert av den britiske avisen, vil mange være forskning og undersøkelser for å oppdage gener involvert i aldring og lære å endre deres prestasjoner.

"Testene begynte med noen ormer kjent som C. elegans, som normalt lever to uker. Ved å gjøre små endringer i visse gener, var forskerne i stand til å forlenge levetid på opp til ti uker, "artikkelen sier. Denne samme virkning hadde en lignende virkning i mus.

I denne type studier samt de som er laget med tradisjonelle familier, leger mistenker at aldring er formidlet av en moderat mengde gener. "Vi kan handle på dem med nye behandlingsformer som gir bedre kvalitet og lengde av menneskeliv."

Mens ungdoms gener er undersøkt ennå, sjekk ut artikkelen: "The olivenolje, elixir av ungdom".

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha