En vakker, sunn og lykkelig brud

 Den forventede dagen er rett rundt hjørnet. Du har vært stille hele denne tiden, men plutselig, du har blitt feid av orkanen og nervene er i løpet av fangst du i en bakgate ikke se ham ut.

 Den forventede dagen er rett rundt hjørnet. Vært stille hele denne tiden, nipper ting relativt rolig, men plutselig, ser rundt deg stadig mer intens massehysteri, du har blitt feid av orkanen og nervene er i løpet av fangst du i et smug som ikke se ham ut. Stilt overfor en slik usikkerhet, desperat du kjøre på do og, til forferdelse, ser i speilet, mock hengende på veggen, et bilde der, uansett hvor mye innsats du gjør, ikke klarer du å gjenkjenne.

 Slutte å mase og atiéndenos for et øyeblikk. Ja, ja, vi snakker til deg. Gjenvinner energi som synes synd forlatt følge en balansert diett som vil gjøre deg til en strålende, sunn og lykkelig brud, veldig

 Si farvel til overmål leve bruden! Og brudgommen, selvfølgelig.

 Toppen at ånd!

 Ditt sinn er litt råtten. Stress og usikkerhet som går gjennom hodet ditt får du føler virkelig oppbrukt.

  

 Ikke la noe slå deg og vekker ditt forsvar forvalte det de trenger mest akkurat nå: bygge matvarer rike på vitaminer, mineraler og fosfor.

  

 Forberede deilige pastaretter og saftig appelsin, sitron og fersken.

  

 Føler følge den nye bokstavelig dette viktig regel av tre: Spis sunt, tygge maten sakte og unngå alkoholholdige og alkoholfrie drikker.

  

 Hvis, selv etter å ha fulgt en vektet system, bemerker tretthet og ubehag, kan du gå til apoteket og be om å legge til rette for revitaliserende og vitamin produkter som utfyller kostholdet ditt, men ikke misbrukt.

  

 Manantial helse

 Nervene kommer til vesentlig endre stoffskiftet, svekke utseendet ditt. De ender med glatthet av huden, håret glans og trekker også svekke neglen keratin. For å motvirke disse negative effektene, bør du:

  

 Hydrat og ernære kroppen din. Gi tilbake liv til huden din ved å drikke minst to liter vann om dagen. Inkludere i ditt daglige kosthold generøse mengder belgfrukter, grønnsaker, hovedsakelig tomater og gulrøtter, korn og alle typer hele matvarer.  Ta to til tre biter av frukt om dagen, spesielt de som inneholder store mengder vitamin A, som appelsin, mandarin, grapefrukt, lime eller kiwi.  Spise protein, melk, ost og eventuelle andre meieriprodukt. Det er ønskelig at disse produktene er lettmelk eller skummet, fordi du ikke har tenkt å atiborres kalorier og må gi noen små endringer for å passe

 Utvinnes pratsom jente som bor inni deg og holde seg i form for stor fersk som en Tusenfryd!

    & Nbs p;   

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha