En vill opplevelse i Chiapas

 Kom og besøk Chiapas og beundre den majestetiske Sumidero Canyon, en naturskatt av høye vertikale vegger og skogsvegetasjon hvor du kan beundre dyrene som lever i naturen full. Vandre blant vegetasjonen av eik og beite der det er lett å finne eksotiske arter som edderkopp aper, maurslukere, curassow og mer.

 Det fine med dette hjørnet av delstaten Chiapas eller bare åpenbart av sin majestet, men skinner som representerer et fristed for hører hjemme i regionen, eller de som er midlertidig på plass. Noen av dem står i fare for å bli utryddet som den amerikanske krokodille, den ocofaisán, hvit hegre, skarv, edderkopp ape, hvite og brune pelikaner, white-tailed hjort, villsvin, blant andre.

 Pride of Chiapas, denne nasjonalparken dekker et område på 21 tusen 789 hektar og krysser fire kommuner: Tuxtla Gutierrez, Chiapa de Corzo, New Usumacinta og San Fernando. Sine bakker, som kan nå opp til tusen meter høye, er en økologisk rart som gjør det mulig å skape skape mikromiljøer med ulike klima i regionen.

 Walk the Canyon Sink kommer til demningen av Chicoasén og tilbake. Bla gjennom vannet mens båten passasje mellom fugler, aper og krokodiller, åpner en uforglemmelig opplevelse. Du kan ikke se bort fra partiet som hemmer den Grijalva River, en av de mest spektakulære attraksjoner i hele Mexico. Se nøye på de mange grotter og fosser som er på sidene av canyon, som hulen av farger, og juletreet fossen. Du kan også nyte utsikten som de tilbyr sine synspunkter, der du kan leiren og tilbringe en eksepsjonell dag i Chiapas.

  

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha