Endre utseendet på våre Facebook

I den største nettsamfunn, og det er mange svært grunnleggende og enkle verktøy som lar deg modifisere og endre litt på bildet av vår egen, og med noen som lover muligheten til å legge lyder og andre elementer.

Men disse programmene krever for mye informasjon og tilgang som kanskje ikke er egnet for vår sikkerhet og personvern. Hvis du ønsker å endre bildet av profilen din, og også bruke Mozilla Firefox nettleser, vil dette trikset være svært interessant og nyttig.

Det du må gjøre er å åpne nettleseren Firefox, gå til Verktøy-menyen, klikke ons og søke det som bærer navnet Stilig. Når lastet ned og installert, må du starte nettleseren og umiddelbart, åpne Facebook-kontoen din.

Stilig er en Firefox-utvidelse som lar deg bruke egendefinerte stiler til nettsteder, noe som på et tidspunkt ringte jeg Greasemonkey av CSS. I vi kan finne massevis av visuelle stiler laget av brukere, og vi kan bruke denne utvidelsen har installert.

Nederst til høyre i vinduet vil du finne et ikon med bokstaven S, klikk her og se flere alternativer. Ved første vil du bli tvunget til å laste ned noen problemer med å åpne Administrer Styles menyen, og følg instruksjonene på siden.

Angående de mørke skins jeg ikke har sett en som fungerer godt med den nye versjonen av Facebook. Det som er bra er at det er vanskelig å skape stiler basert på annen kode. Med lage dem fra bunnen av er ikke vanskelig, men du lærer ganske modifisere andre stilark. Du trenger bare å vite noen grunnleggende CSS og resten er fantasi.

Bildet av din Facebook vil være svært annerledes og gjøre veien dit en langt mer hyggelig og personlig opplevelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha